Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν υπάρχει Κράτος και δομημένη Πολιτεία

 

Άνθρωποι που καταστράφηκαν μέσα σε λίγες ώρες μετρούν όλα αυτά που έχασαν και καλούνται να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία ώστε να μπορέσουν να ξαναδημιουργήσουν την περιουσία τους και την ζωή τους. 

Πώς όμως να το πράξουν αυτό;
σε ποια Πολιτεία και σε ποιο Κράτος;

 

Αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ότι δεν υπάρχει Κράτος και δομημένη Πολιτεία που να λειτουργεί υπέρ των Πολιτών.

Πως λοιπόν αυτό οι άνθρωποι θα πατήσουν ξανά στα πόδια τους; Πώς θα ξεκινήσουν από το μηδέν χωρίς κανένα εισόδημα από πουθενά εάν δεν λάβουν αποζημιώσεις στο 100% της αξίας των μηχανημάτων του σπιτιού τους και της σοδειάς τους;
 

Σε μία δομημένη Πολιτεία ανθρώπων αυτό θα συνέβαινε και σαφώς θα είχαν δημιουργηθεί τα έργα υποδομής για να μην συμβαίνουν τέτοιες καταστροφές εις βάρος των Πολιτών που διαμένουν εκεί.
 

Σε μία Πολιτεία που έχει ως κέντρο τον ίδιο τον Πολίτη, πρώτα γίνονται τα έργα υποδομών με ορθή μελέτη και για βάθος χρόνου και κατόπιν όλες οι υπόλοιπες υποδομές ώστε οι Πολίτες να έχουν ασφάλεια στην κατοικία τους στις παραγωγές τους στα μηχανήματα τους και σε όλους τους τομείς της ζωής και του βίου τους.
 

Όσο δεν δημιουργείτε από τους ίδιους τους Πολίτες η δομημένη Πολιτεία των Ανθρώπων, όπως έχει χαραχθεί και είναι καταγεγραμμένη στις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ώστε να βιώσουν και να ζήσουν όλοι οι άνθρωποι, όλοι οι Έλληνες Πολίτες, όπως είναι πρέπον να ζούν, τότε  φαινόμενα όπως αυτά που συνέβησαν το φετινό καλοκαίρι (πυρκαγιές πλημμύρες και άπειρο ΑΔΙΚΟ προς τους Έλληνες Πολίτες), θα συνεχίσουν να συμβαίνουν μέχρι να το νοήσουν όλοι οι άνθρωποι ότι πρέπει επιτέλους να ΕΝΩΘΟΥΝ. 

Ότι συμβαίνει γύρω μας και στο περιβάλλον μας αφορά ΟΛΟΥΣ.
Σε αυτές τις καταστροφές δεν καταστράφηκαν και δεν πέθαναν γνωστοί και φίλοι μας, εμείς πεθάναμε εμείς καταστραφήκαμε εμείς θα πεινάσουμε εμείς που όλοι είμαστε μέρος του Περιβάλλοντός μας του πλανήτη οίκου μας.
 

Ήρθε η ώρα να το νοήσουμε όλοι οι άνθρωποι αυτό και να σταματήσουμε οτιδήποτε δεν είναι συμβατό με την φυσιολογία μας και να δομήσουμε Αληθινές Ελλάνιες Πόλεις και Πολιτείες σε ολόλκληρο τον πλανήτη μας Γαία Δήμητρα Άρτεμις που είναι το σπίτι μας ο οίκος όλων των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 14-09-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου