Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΠΕΙΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ, ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, Ο ΕΝΑΣ, Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΛΚΙΝΟΩΣ, ΠΟΥ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ



ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS 25-11-2018 ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ν.Δ. ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ



33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ

33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ 18 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΩΡΗΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ: Η άποψη η δική μου είναι ότι η απλή αναλογική είναι το καλύτερο εκλογικό σύστημα, το πιο δημοκρατικό, πραγματικά. Για να μην κοροϊδεύουμε κανέναν εδώ μέσα. Είναι το πιο αντιπροσωπευτικό. Σε μία δημοκρατία όμως που ψηφίζει το 100% των ψηφοφόρων. Όταν εσείς εκλεγήκατε με 40%, 30% -και για εμάς αναφέρομαι τώρα- αλλά το 55% των Ελλήνων δεν ψηφίζουν, ψηφίζεστε με ένα ποσοστό του 20% επί των κανονικών ψηφοφόρων. Δεν είναι αυτό έλλειμμα δημοκρατίας; Να αγωνιστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί να πείσουμε τους πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν και από 50% να γίνουν 70%, 80%, 90%, για να υπάρχει αντιπροσώπευση στη βάση της δημοκρατίας, όχι στην κατ’ επίφαση δημοκρατία που επικαλείστε. Γιατί η Κυβέρνηση σήμερα πήρε 40%, αλλά 20% έχει. Αυτό είναι το πραγματικό νούμερο, 20% των Ελλήνων στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, την Κυβέρνηση. Πήραμε εμείς 3,7%; Το 1,5%, 1,8% είμαστε. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ (ΝΟΜΟΣ) ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...



Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 16-3-2019


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 16-3-2019

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...

Πρωτοφανή δήλωση Δένδια: «Δεν δημιουργούμε εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα»


Πρωτοφανή δήλωση Δένδια: «Δεν δημιουργούμε εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα»

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο αναφορικά με την κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατοχωροφύλακες, λέγοντας πως «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα» και πως μπορούμε «να τα βρούμε με μία κοινή επιτροπή».

Για την κατάληψη ελληνικού εδάφους από την Τουρκία στον νότιο Εβρο, ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι «υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού», ευχόμενος «να πάμε σε μια συνεννόηση».

«Δεν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι.
Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή, όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν.
Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα», είπε ο κ. Δένδιας.

Σημειώνουμε πως οι Τούρκοι αρνούνται κάθε διαπραγμάτευση για το... ελληνικό έδαφος και έχουν προχωρήσει σε de facto κατάληψη και προσάρτηση.



Συγκεκριμένα στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο σε θύλακα ελληνικού εδάφους έχουν στρατοπεδέυσει εδώ και ημέρες άντρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι αρνούνται να αποχωρήσουν δηλώνοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος.

Η περιοχή τον χειμώνα πλημμυρίζει και συνήθως δημιουργείται μια μικρή νησίδα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του ποταμού πέφτει εμφανίζεται μια έκταση περίπου 16 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, (και όχι μερικών δεκάδων όπως δήλωσε ο υπουργός).

Ας μας πουν τουλάχιστον για την κυβέρνηση πόσα μέτρα χαμένου ελληνικού εδάφους συνιστούν αιτία ουσιαστικής αντίδρασης στον τουρκικό επεκτατισμό.


Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ


ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ, Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ Ο ΝΑΩΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ.
ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ


Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 (67650/2013) Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΟΜΩΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΩΡΥΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ.


ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ: https://eleysisradiotv.blogspot.com

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...

ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ


ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ, 1 ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 360 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. 

https://www.aitherikigrafi.gr/gennisi-anthropoy-ellin-genathlo


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:








ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ

ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ Ά ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ !!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ 300 ΕΥΡΩ;;;;;;
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ WIKIPEDIA
Εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 όσο και σε αυτή του Ιανουαρίου του 2015.[13] Κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας, ήταν μέλος διαφόρων επιτροπών της Βουλής[14], ενώ την περίοδο μεταξύ 6 Φεβρουαρίου 2015 και 3 Οκτωβρίου 2015 διετέλεσε Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ: ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ. ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΤΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 384 ΕΥΡΩ. ΕΧΩ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 563 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ή 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ά ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ Ο.Δ.Δ.Η.Χ. ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ;»
Συγκεκριμένα, στις σελίδες 15 και 16, η έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου αναφέρει επί λέξη:
«Για τη χρήση 2015, ως προς τις πράξεις πώλησης τίτλων με συμφωνία επαναγοράς, προϋπολογίστηκε ποσό € 44.000.000.000,00, πλην όμως το ποσό των πράξεων αυτών ανήλθε σε € 694.206.470.059,16, έναντι ποσού € 97.153.994.700,95 στη χρήση 2014 (αύξηση κατά 614,54%). Εν προκειμένω, πάντως, δεν προκύπτουν με ακρίβεια ούτε οι φορείς, οι οποίοι συμμετέχουν στον εν λόγω δανεισμό, ούτε που διοχετεύτηκε η ρευστότητα που προκλήθηκε από τις ανωτέρω πράξεις. Ως προς το πρώτο ζήτημα με το 59488/08.09.2016 έγγραφο της 7ηςΥπηρεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου προς τον ΟΔΔΗΧ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους), ζητήθηκε αναλυτική κατάσταση των φορέων που συμμετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο» και επομένως στο βραχυπρόθεσμο δανεισμό, αλλά με την 1648/13-09-2016 απαντητική του επιστολή ο ΟΔΔΗΧ δεν παρείχε επαρκή πληροφόρηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 563 ΔΙΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2017 ΝΟΜΟΣ 4444
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ (ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΕΙ
ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ…… ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ

Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
ΕΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6 7-1-2013
"ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ"


ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...

Η Άγκυρα άρχισε να κυκλοφορεί χάρτες με την δυτική Θράκη την Λέσβο, την Χίο και την Σάμο υπό τουρκική κατοχή!

«Αναλαμβάνει δράση» σε περιοχές με έντονο μουσουλμανικό στοιχείο


Έναν χάρτη που παρουσιάζει ως «τουρκικό έδαφος» την Λέσβο, την Χίο, την Σάμο και σχεδόν όλη την ελληνική Θράκη, δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Γενί Ακίτ η οποία όπως και η Γενί Σαφάκ απηχεί πιστά τις απόψεις της κυβέρνησης Ερντογάν.
Ο χάρτης ουσιαστικά απεικονίζει τους επόμενους τουρκικούς στόχους μετά την Συρία, το Ιράκ και την Λιβύη, περιοχές των οποίων πλέον ελέγχει από στρατιωτικής άποψης άμεσα.
Στη Τουρκία, μετά  από την - αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία- ανταλλαγής νομισμάτων ύψους 35 δισ. δολ. με Βρετανία, Ιαπωνία και Κατάρ, επικρατεί τεράστια ευφορία και πλέον δεν κρύβουν ότι έρχεται η επόμενη κίνηση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο κατά της Ελλάδος.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο χάρτης δημοσιοποιήθηκε αυτός στο twitter της εφημερίδας σε άρθρο με τίτλο ¨Η Τουρκία εξέπληξε όλο τον κόσμο! Η οικονομική επίθεση αποκρούστηκε¨.
Δηλαδή συνδέουν άμεσα την επίλυση του οικονομικού ζητήματος που αντιμετώπισε η χώρα εν μέσω κορωνοϊού με τα επιθετικά σχέδια να μην παγώνουν, αλλά το αντίθετο να εξελίσσονται κανονικά σε όλο το εύρος των γεωστρατηγικών συμφερόντων της Αγκυρας.
Φυσικά δεν είναι καθόλου άσχετο το γεγονός ότι επικεντρώνεται στις τρεις αυτές περιοχές όπου το μουσουλμανικό στοιχείο αποτελεί ποσοστό επί του πληθυσμού από 30%-50%. Στην μεν δυτική Θράκη, λόγω των μουσουλμανικών μειονοτήτων και σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, λόγω της αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης από τις δεκάδες χιλιάδες παράνομων μεταναστών που πλέον είναι μόνιμα εγκαταστημένοι εκεί.
Οτι πρέπει για την αναθεώρηση των συνόρων και της Συνθήκης της Λωζάνης και την αρπαγή ελληνικού εδάφους.

Σημειώνεται ότι Ιαπωνία, Κατάρ και Βρετανία «εγγυήθηκαν» την ασφάλεια της τουρκικής οικονομίας δείχνοντας πως πιστεύουν στις προοπτικές τς.
Οι εξελίξεις είναι άσχημες για την Αθήνα που «πόνταρε» σε κάποια τουρκική οικονομική κρίση με την ελπίδα να σταματήσει η Άγκυρα τα εξοπλιστικά της προγράμματα.
Η Άγκυρα βρήκε χρηματοδότηση 20 δις δολάρια από Ιαπωνία και Μ.Βρετανία για να στηρίξει την τουρκική οικονομία και άλλα 10 δισ. δολάρια από το Κατάρ.
================

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019
ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙONΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ - ΤΟ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, Ο ΕΛΛΗΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ
ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.
ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

https://www.aitherikigrafi.gr/ieros-kodikos-kosmou-600



ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΟ Η ΑΥΛΟ, ΟΡΑΤΟ Η ΑΟΡΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ.




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: