Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΟΙ 12 ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

"33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ"
"...ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.

Φωτογραφία - ντοκουμέντο από το ρήγμα στο Kemal Reis

Τη χτυπημένη δεξιά πρυμναία πλευρά της τουρκικής φρεγάτας τύπου ΜΕΚΟ Kemal Reis απεικονίζει φωτογραφία - ντοκουμέντο, ο κυβερνήτης της οποίας προσπάθησε να προσπεράσει και να τη φέρει σε θέση εμποδίου προς την ελληνική φρεγάτα τύπου «S» Λήμνος, που παρακολουθούσε το Oruc Reis.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ


ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ 

(ΜΕΡΟΣ 1) ΙΩΝΙΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ


ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ! ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑΤΙΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει την χρηματοοικονομική υποδομή να υποστηρίξει και να πραγματοποιήσει όλα αυτά που έχει δηλώσει εγγράφως μέσα από τις Προγραμματικές της Δηλώσεις που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο;

Σπυρόπουλος Σπύρος:   
Είναι κάτι σημαντικό που θέλω να μου απαντήσετε. Πάρα πολύ ωραία! Όλοι γνωρίζουμε ότι για να γίνουν όλες αυτές οι υποδομές για να εκπαιδευτεί ο δάσκαλος, είτε καθηγητής, είτε φοιτητής, είτε προπονητής, για να εκπαιδευτεί λοιπόν σωστά ο δάσκαλος και να γίνουν όλα αυτά που λέτε, το κυριότερο από όλα πρέπει να υπάρχει η χρηματοοικονομική υποδομή. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει την χρηματοοικονομική υποδομή να υποστηρίξει και να πραγματοποιήσει όλα αυτά που έχει δηλώσει εγγράφως μέσα από τις Προγραμματικές της Δηλώσεις που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο;

Βασιλειάδης Δημήτριος: 
ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

H Παιδεία στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι οι εξής ... αποσπάσματα:

Θα διαπιστώσουμε λοιπόν ότι η Παιδεία στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι οι εξής και θα σας διαβάσω μερικά αποσπάσματα:


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θεωρεί την Παιδεία ως τον κρισιμότερο και το πιο νευραλγικό τομέα της Πολιτείας. Τα προγράμματα είναι να διαθέσει τεράστια κεφάλαια - ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ- ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική υποδομή για την άριστη και πλήρη ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ - ΟΧΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!- Ο σκοπός της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η πλήρη και ολοκληρωμέν Παιδεία. Το κτίσιμο δηλαδή, του πνεύματος και του σώματος που είναι υποχρέωση της Πολιτείας, η οποία μάλιστα αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του γένους μας, όλους τους γόνους. 



Τα σχολεία θα είναι τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με την δόμηση τους σώματος τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στα χέρια τους!

ΜΟΜΦΗ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΡΔΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΡΔΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ 

Τι θα κάνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στο θέμα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ;



Πώς θα παιδεύσει τον Έλληνα Πολίτη;



Βασιλειάδης Δημήτριος: 

 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, όπως έχει καταθέσει και τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ στον Άρειο Πάγο μαζί με την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της. Θα σας αναγνώσω κάποια κομμάτια από το κομμάτι που αφορά την ΠΑΙΔΕΙΑ για να δείτε τι πρέπει να κάνει η Παιδεία. Αυτό που έχουμε σήμερα, δεν είναι Παιδεία και κακώς το λέμε Παιδεία. 
Είναι όπως το είπατε: Μορφοποίηση και εκπαίδευση σε μια μάζα- γιατί έτσι τους λένε τους πολίτες, αυτοί! 
Τους Έλληνες πολίτες τους λένε μάζα, λαό, δηλαδή λίθο και αν θυμάστε... άκουσα μια δήλωση και θυμώνω πάρα πολύ...

ΟΙ 2 ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ 1o ΤΟΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ

Σπυρόπουλος Σπύρος:  Είπατε για την ΤΡΙΛΟΓΙΑ των βιβλίων που χάραξε και γείωσε ο Αρτέμης Σώρρας. Θα θέλατε να μας πείτε μερικά λόγια ακόμη γι αυτό;

Βασιλειάδης Δημήτριος: Στον πρώτο τόμο που είναι τα 33 ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, υπάρχουν και οι 2 ΝΟΜΟΙ. Θα ήθελα να τους διαβάσουμε λίγο και να μιλήσουμε πάνω σε αυτό, γιατί όπως είδα και η εκπομπή σας λέγεται ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Θα πάμε στις αποδείξεις κι όλη η ουσία είναι η αποδεικτική διεργασία. Γιατί όταν αποδεικνύεται κάτι, άρα υπάρχει και το γνωρίζω, αν δεν αποδεικνύεται, δεν υπάρχει. Είναι απλά μια θεωρία αναπόδεικτη. 

Γιατί πολιτεύεται με την Ελλήνων Συνέλευση;

Γιατί πολιτεύεται με την Ελλήνων Συνέλευση;


Βασιλειάδης Δημήτριος: Μα, δεν θα μπορούσα να ήμουν πουθενά αλλού. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων και καλεί όλους τους πολίτες της Ελλάδος να ενταχθούν, να συνταχθούν και να διοικήσουμε οι ίδιοι την ιερή μας χώρα.



Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι σε ένα κόμμα που είναι ένας μηχανισμός πολύ συγκεκριμένης ιδεολογίας, δογματισμένος συνήθως, που το μόνο που κοιτάει είναι το συμφέρον του και πώς θα βολέψει τα δικά του τα παιδιά. Άλλωστε, αυτό βιώνουμε κάθε μέρα.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ" ΕΙΠΕ Ο ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ (ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ "ΕΛΕΥΣΙΣ TV" ΣΤΙΣ 10-08-2020

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ"
ΕΙΠΕ Ο ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ (ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ "ΕΛΕΥΣΙΣ TV" ΣΤΙΣ 10-08-2020

Αυτό όμως για να γίνει, πρέπει όλοι μας να έρθουμε να δούμε τις αποδείξεις, να μελετήσουμε, να γνωρίσουμε και μέσα από την ΠΑΙΔΕΙΑ μας, να δημιουργήσουμε τους Πολίτες που θα παραλάβουν την Πολιτεία μας και θα την ανελίξουν.

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ;;

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ;;
Καλά συγνώμη, Κύριε Χρυσοχοΐδη και ο καθένας βουλευτής που είναι εκεί μέσα, είναι δυνατόν να υπογράφετε κάτι που δεν ξέρετε τι λέει και να δεσμεύετε τον Ελληνικό λαό όπως κάνατε τότε με το πρώτο μνημόνιο για 90-100 χρόνια; Και εσείς τι είσαστε; Είσαστε αντιπρόσωποι του Έθνους των Ελλήνων και έχετε και το θράσος να το λέτε έτσι; είναι δυνατόν αυτά να συμβαίνουν στην Ελλάδα μας; Δεν μπορώ να το καταλάβω! Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνονται στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.