Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΤΑΝ ΧΑΘΗΚΕ Η 13Η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ

 



"...ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ

ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, «ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ», ΑΠΟ ΤΗΝ

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟ

ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΝΙΚΗΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ

ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ 

ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΤΟΥ. 


ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ

ΗΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΜΕΣΑ

ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΗΛΙΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΧΑΣΕ

ΜΙΑ ΗΛΙΟΑΧΤΙΔΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ.


 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ

ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ

ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι.

Η ΗΛΙΟΑΧΤΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ - ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.

ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥ Ή ΜΕΓΑΛΟΥ, ΠΟΛΛΩΝ Ή ΛΙΓΩΝ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ

ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ

ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ

ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, «ΕΠΗ» ΜΑΣ..."



www.aitherikigrafi.gr

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

  " Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 "

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022 - ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ


 

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΕΤΟΥΣ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ»

ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟΥ.

ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ – ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ:

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Λίπασμα από ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ υπολείμματα και ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ στα τρόφιμα;


 

Το βρώμικο μυστικό της προμήθειας τροφίμων των ΗΠΑ: αμερικανικά τρόφιμα από λίπασμα ανθρωπίνων υπολειμμάτων και δεμένα με νανοσωματίδια

Η προμήθεια τροφίμων στις ΗΠΑ έχει ένα βρώμικο μυστικό: τα αμερικανικά τρόφιμα μπορεί να λιπανθούν από ανθρώπινα υπολείμματα και να γεμίσουν με αόρατα νανοσωματίδια . Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Αμερικανοί να έχουν φάει φαγητό με ένα από αυτά τα δύο, ή ακόμα χειρότερα, συνδυασμό και των δύο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τουλάχιστον 20 πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει τη διάθεση ανθρώπινων σωμάτων στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης, ενώ σε πολλούς τομείς διεξάγονται τώρα δοκιμές σε ανθρώπους για αναλώσιμη νανοτεχνολογία.

Και υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορεί να κάνει το κοινό καθώς η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) επέτρεψε νανοσωματίδια να εισέλθουν στην προμήθεια τροφίμων βάσει της διάταξης Γενικά Αναγνωρισμένο ως Ασφαλές (GRAS), σύμφωνα με μια πρόσφατη ειδική αναφορά βίντεο του Rick Reese.

Ο Ρις είπε ότι ο FDA ισχυρίζεται ότι τα νανοσωματίδια δεν είναι πιο επικίνδυνα από τα μεγαλύτερα αντίστοιχά τους, αλλά παραδέχεται ότι τα υλικά μπορούν να παρουσιάσουν νέες φυσικές και χημικές ιδιότητες σε διαστάσεις νανοκλίμακας. Για να δείξουμε το μέγεθός του, ένα νανόμετρο είναι το ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου και ένα σκέλος ανθρώπινης τρίχας μπορεί να περιέχει 80.000 έως 100.000 νανοσωματίδια .

Το σίγουρο είναι ότι τα νανοσωματίδια, με βάση πρόσφατες μελέτες σε ζώα, μπορούν να απορροφηθούν από τον οργανισμό, να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλέσουν αλλαγές στο βιολογικό σύστημα ενός ατόμου.

Γι' αυτό, σύμφωνα με τον χημικό του FDA, Timothy Duncan, η νανοτεχνολογία στον εφοδιασμό τροφίμων παρεμποδίζεται για να μην προκαλέσει δημόσια κατακραυγή.

Νανοσωματίδια στην προμήθεια τροφίμων

Αν και ο FDA υποστηρίζει ότι η νανοτεχνολογία θα κάνει τα τρόφιμα πιο υγιεινά, είναι σαφές ότι η κύρια πρόθεση είναι να τοποθετηθούν περισσότερα από αυτά τα νανοσωματίδια στην προμήθεια τροφίμων της Αμερικής αντί να προωθηθεί η δημόσια ασφάλεια.

Αυτή η ενέργεια είναι παρόμοια με αυτή που έκανε η FDA όταν έδωσε το σήμα προτροπής στα παιδιά να ενεθούν με πειραματικά εμβόλια.

Η έκθεση του Reese δείχνει ότι τα νανοσωματίδια που παράγονται στο εργαστήριο προστίθενται τώρα σε τουλάχιστον 20 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των επικαλυμμένων μπανανών.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστούν τα συγκεκριμένα προϊόντα που εμπλέκονται, επειδή οι εταιρείες δεν υποχρεούνται να αποκαλύπτουν συστατικά σε νανομεγέθη .

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, κάποτε οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου και τώρα ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης στις ΗΠΑ με πάνω από 269.000 στρέμματα αγροκτήματος σε Λουιζιάνα, Νεμπράσκα, Ουάσιγκτον και 16 άλλες πολιτείες, συμπεριλήφθηκε επίσης στην παρουσίαση. (Σχετικό: Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει γεωργική γη σε όλη την Αμερική; )

Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή ο Γκέιτς, υπέρμαχος της κλιματικής αλλαγής και υπέρμαχος της μείωσης του πληθυσμού και των αναγκαστικών εμβολιασμών, υποστηρίζει τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τη νανοτεχνολογία για τον εφοδιασμό τροφίμων της Αμερικής.

Τα κράτη επιτρέπουν τη διάθεση ανθρώπινων σωμάτων στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης

Σύμφωνα με τον Ρις, «10 από τις 19 πολιτείες στις οποίες ο Γκέιτς κατέχει γεωργική γη, μαζί με τουλάχιστον άλλες 10 (πολιτείες), έχουν πρόσφατα καταστήσει νόμιμη τη διάθεση ανθρώπινων σωμάτων στη δημοτική παροχή νερού».

Μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται αλκαλική υδρόλυση, το ανθρώπινο σώμα υγροποιείται με αλισίβα και «χύνεται στον υπόνομο για να αναμειχθεί με τα περιττώματα της κοινότητας. 

Η βιολάσπη, η οποία περιλαμβάνει θραύσματα οστών που μοιάζουν με τέφρα, συλλέγεται στη συνέχεια από δημοτικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας και χρησιμοποιείται ως λίπασμα σε εργοστασιακές φάρμες.

Μια βολική δικαιολογία για τη νομιμοποίηση αυτής της επαναστατικής διαδικασίας είναι «ότι εξοικονομεί χρήματα της κυβέρνησης για ακριβή διάθεση τοξικών αποβλήτων». Εκτός από αυτό, φυσικά, άφθονα τρόφιμα καλλιεργούνται με τα θρεπτικά συστατικά από τη βιολάσπη και ενισχύονται περαιτέρω από νανοσωματίδια.

Για να κλείσει την έκθεσή του, ο Ρις έδειξε κλιπ μιας οικολογικής δυστοπικής ταινίας με τίτλο «Soylent Green».

Παραγωγής του 1973, η ταινία πραγματεύεται τη ζωή το 2022, όταν ο κόσμος υποτίθεται ότι βρισκόταν στη ζωή από τη ρύπανση, τον υπερπληθυσμό και την κλιματική καταστροφή. Το αποκορύφωμά του είδε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, Τσάρλτον Χέστον, να ανακαλύπτει ότι οι νεκροί χρησιμοποιούνται ως συστατικό του τροφής των πολιτών. 

Τρομερή σύμπτωση, όντως.

Δείτε το βίντεο της αναφοράς του Rick Reese παρακάτω.