Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

MORGELLONS "ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ" (MORGELLONS) η νέα ασθένεια των αεροψεκασμών

Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος, δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων, που έχουν την ασθένεια Morgellons, εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι... όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται και να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.

... Θα τα πούμε στα δικαστήρια, φωνάζει ο κόσμος... και μακάρι να αρκεστεί στην δικαιοσύνη... δείτε:

Εν ολίγοις πρόκειται για μια σχεδιασμένη, μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς, με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΚΑΝΑΔΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGENUS (ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ)

ΚΑΝΑΔΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGENUS (ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Φρικιαστική ανακάλυψη στον Καναδά: Εκατοντάδες ανώνυμοι τάφοι σε άλλο ένα καθολικό οικοτροφείο

Εκατοντάδες ανώνυμοι τάφοι ανακαλύφθηκαν χθες κοντά σε χώρο όπου παλαιότερα υπήρχε ένα καθολικό οικοτροφείο για παιδιά ιθαγενών στον δυτικό Καναδά, ανέφεραν αργά χθες το βράδυ τοπικά μέσα ενημέρωσης, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακάλυψη ενός μαζικού τάφου με τα λείψανα 215 παιδιών, ορισμένα από τα οποία υπολογίζεται ότι ήταν μόλις 3 ετών στην Βρετανική Κολούμπια.

Οι ανασκαφές στον χώρο όπου υπήρχε το σχολείο στο Μαρίβαλ του Σασκάτσεουαν ξεκίνησαν στο τέλος Μαΐου.

Η Ομοσπονδία Κυρίαρχων Αυτόχθονων Εθνών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο αριθμός των νεοανακαλυφθέντων τάφων είναι «ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στον Καναδά», αλλά δεν διευκρίνισε τον αριθμό.