Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ" "ΟΡΚΟΣ ΥΓΕΙΑΣ"

Στο ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ» επικαλούμαστε με άπειρη αρετή να έχουν την δυνατότητα όλα τα πλάσματα και όλες οι υπάρξεις, να τους δοθεί η δυνατότητα να βιώσουν σε συνθήκες νομοτέλειας.
 

Αυτή είναι η μεγαλοπρέπεια των ΕΛΛΗΝΩΝ, που από ΠΑΝΤΑ για ΠΑΝΤΑ, λειτουργούσαν και λειτουργούν για την ολότητα της ανθρωπότητας και όχι για ίδιον όφελος.
 

Σήμερα συμβαίνει πάλι ένας τεράστιος πόλεμος σε όλα τα επίπεδα και πεδία και ο καθένας από το δικό του πεδίο, είναι πρέπον να εκτελέσει το καθήκον του ως ΕΛΛΗΝ, ως ΑΝΡΘΩΠΟΣ.
Επικαλούμαστε να μπορούν όλοι όσοι είναι ενσαρκωμένοι σήμερα να έχουν την δυνατότητα να ζήσουν και να ενταχθούν στην μία και μοναδική ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, όπου όλοι κάποτε ήταν εκεί και με ελεύθερη βούληση πρόδωσαν την ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ Θεών κι Ανθρώπων.
 

Εν αντιθέσει με αυτό, το καθεστώς και όλα τα πιόνια του και οι μηχανισμοί του, προσπαθούν συνεχώς και διαρκώς να αλλοιώσουν την ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ με παρεμβάσεις ακόμη και στον γενετικό κώδικα  των ανθρώπων, με έκχυση δηλητηρίων σε όλο το περιβάλλον και στον ανθρώπινο σώμα, υπό την μορφή φαρμάκων, εμβολίων ενέσιμων η μη, και τεράστια αλλοίωση  της διατροφικής αλυσίδας.
Κάθε νοήμων όν είναι πρέπον να επιλέξει, με δική του ελεύθερη βούληση,  εάν θα είναι πιόνι ή θύμα των αποστατών, ή αν θα πάρει θέση υπέρ της ολότητας της ανθρωπότητας, δίπλα στους ΕΛΛΗΝ, για να πολεμήσει την αποστασία με τεράστια ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ.
 

Εμείς επικαλούμαστε και ορκιζόμαστε το «καλό» (δίκαιο) όλων των ανθρώπων, ακόμη και αυτών που αποστάτησαν όντας μέσα στην λήθη της αποστασίας τους.
 

Η επιλογή όμως είναι μόνο δική σου.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 29-11-2023
 

ΠΗΓΕΣ
ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ"
"ΟΡΚΟΣ ΥΓΕΙΑΣ"
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ 

 ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου