Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Δολοφονία Καραϊβάζ

 




Δολοφονία Καραϊβάζ.

1) Ιδρυτής και ιδιοκτήτης του http://www.bloko.gr/

Ειδικό σώμα φύλαξης προσώπων και μεικτά σχήματα με ιδιωτικές εταιρείες φέρνει με νόμο ο Χρυσοχοΐδης



Ξεχωρίζει στην πρωτολογία τού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη φύλαξη στόχων και προσώπων, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, η πρόθεσή του -όπως ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης- να δημιουργηθεί ειδικό σώμα μέσα στην ΕΛ.ΑΣ, το οποίο θα εκπαιδεύεται συνεχώς και θα ασχολείται μόνον με τη φύλαξη προσώπων. Παραδέχθηκε ο κύριος Υπουργός ότι οι αστυνομικοί δεν επαρκούν και για αυτό προτείνει να ανατεθούν κάποια καθήκοντα σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης, με αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

«Χαστούκι» από την ΟΛΜΕ στην κυβέρνηση για το άνοιγμα των Λυκείων





«Δεν είμαστε αναλώσιμοι» τονίζει η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει μέσα ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία και να καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης για τα σχολεία και τα προβλήματα, που δημιούργησε ή όξυνε η πανδημία.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΧΣ : "(γ) καμία γνωμοδότηση δεν εκφράζεται για πραγματικά στοιχεία" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 17/12/2014/ΦΕΚ Α 262/17.12.2014"

 ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 17/12/2014/ΦΕΚ Α 262/17.12.2014

Έγκριση του Σχεδίου της δεύτερης Σύμβασης Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Στην έλλειψη φυσικής δραστηριότητας οφείλονται 5 εκατ. θάνατοι παγκοσμίως κάθε χρόνο



Πολυάριθμα τα οφέλη της συστηματικής φυσικής δραστηριότητας

Πέντε εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως κάθε χρόνο οφείλονται σε έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, καθώς τα μη δραστήρια άτομα παρουσιάζουν 20-30% μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από οποιοδήποτε νόσημα.

ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ





Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.