Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ "Ε5"

ΣΤΙΣ 15-08-2021 ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΓΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
 
Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΘΕ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΧEI ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.
 
ΑΥΤΗ Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 22 ΗΜΕΡΩΝ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ (22) ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
 
ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ (F) ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ «ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ» ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ «Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ» ΚΑΙ «Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ»

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΛΥΜΠΟ" ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΕΠΙΚΛΗΣΗ» ΤΗΣ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
 
"ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ - ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ- ΜΑ Ω ΝΑ"
 
ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
 
"ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΔΩΔΩΝΗ-ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ"
 

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΕΙΡΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ..

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ 100 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
 
ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ.
 
ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΚΑΒΕΙΡΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΩΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

''Ανοίγουν'' στόματα - Κάτοικος Εύβοιας: ''Μας είπαν έχουμε εντολή να μη ρίξουμε νερό, η Β. Εύβοια θα καεί''! - Βίντεο

''Με κλάρες στα χέρια σώσαμε τον τόπο μας''

''Ανοίγουν'' στόματα για τις πυρκαγιές στην Εύβοια. Η αγανάκτηση ξεχειλίζει και θα πρέπει άμεσα να επέμβει εισαγγελέας, καθώς όσα ανέφερε η κυρία Μ. Σταματούλα σε τηλεοπτικό σταθμό, προκαλούν οργή.

Μετά το 3:30 θα ακούσετε την καταγγελία της. Συγκεκριμένα αναφέρει:

''Μας είπαν από την πυροσβεστική, έχουμε εντολή να μη ρίξουμε νερό, η Β. Εύβοια θα καεί''! Πρόκειται για μία ''βόμβα'' και θα πρέπει άμεσα να υπάρχει παρέμβαση.

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Σε χιλιάδες μηνύσεις και αγωγές προχωρούν οι κάτοικοι της Ευβοιας -Συγκλονιστική μαρτυρία από την Εύβοια

 Συγκλονιστική μαρτυρία από την Εύβοια – σε χιλιάδες μηνύσεις και αγωγές προχωρούν οι κάτοικοι

«Κάψανε ένα νομό με μηδέν μποφόρ! Όχι δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα, εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα στην Εύβοια»

Γιώργος Μπλουκίδης, ξενοδόχος από τη Λίμνη Ευβοίας.

«Δεν έχουν σχέδιο επιχειρησιακό. Έχουν μόνο σχέδιο εκκένωσης. Το ξενοδοχείο μου κάηκε ολοσχερώς. Καταστράφηκε. Είναι για κατεδάφιση» είπε με απελπισία, ενώ κατέδειξε την ανυπαρξία σχεδιασμού λέγοντας πως «το επιτελείο που έχει έρθει εδώ, ήρθε με αποστολή να κάψει το νησί και τα έχει καταφέρει μία χαρά.