Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Επιστολή απόγνωσης από τον Έβρο - Το κράτος είναι ανύπαρκτο, παλεύουμε μόνοι μας


Επιστολή απόγνωσης στον Κώστα Στούπα με αφορμή το άρθρο του "Ποιος βάζει φωτιές..." έστειλε αναγνώστης του Capital.gr. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά οι κυβερνήσεις αδιαφορούν για τα σοβαρά προβλήματα του Έβρου, υπογραμμίζοντας ότι "Το λαθρεμπόριο ήταν πάντα ένα θέμα στον Έβρο. Αλλά αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Έβρο, δηλαδή το λαθρεμπόριο ανθρώπων είναι άκρως επικίνδυνο". Σε άλλο σημείο μάλιστα τονίζει ότι "Όταν το κράτος και η δικαιοσύνη δεν υπάρχουν, ο λαός παίρνει τον νόμο στα χέρια του και αυτό είναι το άκρως επικίνδυνο στον Έβρο σήμερα."

Εκατοντάδες εστίες φωτιάς καίνε συνεχώς την χώρα

Του Ιακώβου Πέτρου

Η χώρα των Ελλήνων έχει καεί σχεδόν ολόκληρη από τις συνεχόμενες φωτιές καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως μπορούμε να δούμε στον παρακάτω χάρτη, είναι δύσκολο να βρούμε μια γωνία της Ελληνικής γης που να μην έχει εστία φωτιάς! 

Για δικαιότερη κατανόηση, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε ένα μόνο εικοσιτετράωρο έχουν ξεσπάσει πάνω από 250 πυρκαγιές στη χώρα. Επιπλέον, υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες ότι οι πυρκαγιές, σχεδόν σε όλα τα μέτωπα, οφείλονται σε εμπρησμούς!

Το ΝΑΤΟ συγχαίρει την Τουρκία για τη Μικρασιατική Καταστροφή – Αυτοί είναι οι σύμμαχοί μας – Ήρθε η να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα σκουπίδια

Αντί να βγάλει ανακοίνωση και να καταδικάζει το γεγονός, το υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει μέσω «πηγών» ότι κατόπιν άμεσων οδηγιών του στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, έγινε σήμερα γραπτό διάβημα στη Γενική Γραμματεία του ΝΑΤΟ για την απαράδεκτη συγχαρητήρια ανάρτηση της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων της Συμμαχίας στην Σμύρνη προς την Τουρκία.

Η ανάρτηση του ΝΑΤΟ συνεχάρει την Τουρκία με αφορμή την ημέρα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, γνωστής και ως «Ημέρας Νίκης» που γιορτάζεται στις 30 Αυγούστου, με την οποία τιμάται η νίκη του τουρκικού στρατού επί των ελληνικών δυνάμεων στη μάχη του Ντουμπλουπινάρ το 1922 στη Μικρά Ασία. Ηταν η τελευταία μεγάλη μάχη της μικρασιατικής εκστρατείας και η τελική ήττα του ελληνικού στρατού που οδήγησε στην Μικρασιατική Καταστροφή.

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

«Τελικά ο Σώρρας ΕΙΠΕ Ή ΕΚΑΝΕ ??…»

 


Για να δούμε κάποιες νομικές ενέργειες που ΕΚΑΝΕ ο Σώρρας : 

Ακούω πολλούς τελευταία να μου λένε : 
«Τελικά ο Σώρρας ΕΙΠΕ πολλές αλήθειες…»
Θα έλεγα σε όλους αυτούς, και όχι μόνο, μιας και άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι ο Σώρρας ΕΙΠΕ πολλές αλήθειες, να αρχίσουν σιγά σιγά να ασχολούνται με το τι ΕΚΑΝΕ ο Σώρρας… 
Γιατί πολλοί «λένε»… αλλά το θέμα είναι … «τι κάνουνε»… 
Για να δούμε κάποιες νομικές ενέργειες που ΕΚΑΝΕ ο Σώρρας : 


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 2023 31 07 2023 06 28

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 2023 31 07 2023 06 28


ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 2023 31 07 06 28


ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 2023 31 07 06 28


ΒΙΝΤΕΟ

 

ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 31 07 2023 06 28


ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 31 07 2023 06 28

ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 2023 31 07 06 28


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 2023 31 07 06 28


ΒΙΝΤΕΟ

ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ 1080 31 07 2023 ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ


 ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ 1080 31 07 2023 ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ


ΒΙΝΤΕΟ

The Heliacal Rising of SIRIUS

THE HELIACAL RISING OF SIRIUS IS A UNIQUE UNIVERSAL PHENOMENON THAT HAPPENS EVERY YEAR. DURING THE THREE-DAY SOLSTICE IN THE ALIGNMENT OF THE SERIES, OUR PLANET RECEIVES THE NECESSARY ACTIVITIES OF THE REPRODUCTION OF  OUR PHYSICAL ENVIRONMENT...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - 16/08/2023

Σε μία διαχρονική καρατόμηση των νευραλγικών τομέων της χώρας ερχόμαστε καθημερινά, συνεχώς και αδιαλείπτως αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα αυτής της συγκεκριμένης μεθοδευμένης τακτικής από τις πολιτικές ηγεσίες που είναι η απαξίωση και η εκμηδένιση, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής του λιμενικού, του στρατού της παιδείας.

Και καθώς αυτός ο κατάλογος μεγαλώνει μας δείχνει ότι στις ισχυρές θέσεις δεν είναι άξιοι, ικανοί, εκπαιδευμένοι άλλα πολιτικά βολεμένοι ιθύνοντες.

Με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια που οδήγησαν σε έναν θάνατο καθώς και τα απανωτά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας και που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές σπίτια δάση ζώα περιβάλλον αποδεικνύεται ότι αδιαφορούν για τα πάντα.

ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ (Αρχαία Ελλάδα - Ιστορία)






Δεν έπρεπε να είναι απλά μια όμορφη κατασκευή! Έπρεπε να υπακούει σε κώδικες με σημασία! Το άνθος – ρόδακας με τα 16 εξωτερικά φύλλα ήταν ΟΥΡΑΝΙΟΣ! Αμέσως μετά 15 φύλλα (3Χ5), που υπερθετικά γεννά το ΦΩΣ και προσδοκά την επαφή με το θείο! Ακολουθούν τα 12 φύλλα της ισορροπίας και προστασίας! Μετά τα 8 φύλλα της ατέλειωτης ενέργειας και τέλος η τετρακτύς!

Είναι ένα ερώτημα, αν οι αρχαίοι είχαν βάσιμους λόγους να κάνουν όλα αυτά! Αν υπακούοντας σε μια γενικότερη αρμονία, επιτύγχαναν κάτι! Αν έτσι εξευμένιζαν δυνάμεις, που σίγουρα ΑΝ υπάρχουν, είναι πολύ οργισμένες σήμερα!




Πηγή: periergaa.blogspot.com/2019/10/blog-post_374.html