Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Παραλίγο τραγωδία στον αέρα


Η επιτελική κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να προσφέρει έστω ασφάλεια πτήσεων, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα απέτρεψε εναέρια σύγκρουση την ύστατη στιγμή, ενώ διαπιστώνονται ελλείψεις σε προσωπικό και σε σύγχρονα συστήματα επιτήρησης της εναέριας κυκλοφορίας

Μετά τις αποκαλύψεις για το έλλειμμα ασφαλείας σε 14 αεροδρόμια και σε όλες τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες το Documento φέρνει στο φως ένα σοκαριστικό περιστατικό που αποδεικνύει (πάλι) ότι το «επιτελικό κράτος» αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφαλή μεταφορά των πολιτών ακόμη και στον αέρα. Στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών και της προκλητικής εξαίρεσης της τηλεδιοίκησης των τρένων από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, παραλίγο δύο αεροπλάνα να συγκρουστούν στον αέρα, πετώντας στο ίδιο ύψος και προς αντίθετες κατευθύνσεις, με το σύστημα αποφυγής εναέριας σύγκρουσης να αποσοβεί το δυστύχημα.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Καθημερινά γίνεται αντιληπτό από όλους τους πολίτες η τεράστια κατάπτωση της κοινωνίας και η μη ύπαρξη της Πολιτείας.

Όλοι οι πολίτες είδαν αυτές τις ημέρες την πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και του συνολικού περιβάλλοντος που όλοι είμαστε μέρος του.

Μια κατάπτωση που συνεχίζεται καθημερινά και θα συνεχιστεί μέχρι να νοήσουμε όλοι οι άνθρωποι ότι πρέπει να την σταματήσουμε.

Ο μοναδικός τρόπος να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση είναι η συνειδητοποίηση όλων των ανθρώπων και η θέληση τους να να σταματήσουν οτιδήποτε δεν είναι συμβατό με την φυσιολογία τους.