Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Κατασκευάζουν Δομή Φιλοξενίας 1500 ατόμων επί της αμυντικής γραμμής του Έβρου! - Δημοσιεύθηκε η απόφαση στην Διαύγεια!

Σε έκταση 72,5 στρεμμάτων και με δυνατότητα φιλοξενίας 1.500 παράνομων μεταναστών (μαζί με τους 250 του υπάρχοντος ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ) θα είναι το νέο κέντρο φιλοξενίας που κατασκευάζει η κυβέρνηση στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, επί της οριογραμμής (!) με την Τουρκία, σε περιοχή υψίστης εθνικής ασφαλείας!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΠΕΙΡΩΝ ΚΟΣΜΟΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ



Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Απόφαση-σοκ: Ξεκινάει τον Μάρτιο ο πτωχευτικός νόμος - Οι χρεοκοπημένοι από το lockdown Έλληνες θα χάνουν τα σπίτια τους

Σε μία απόφαση -σοκ κατέληξε η χθεσινή έκτακτη σύσκεψη που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με του τραπεζίτες σχετικά με τις ημερομηνίες εφαρμογής του Νέου Πτωχευτικού Κώδικα, καθώς αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία παρέκκλιση, παρά το εκτεταμένο lockdown και την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε, από τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή Μάρτιο για επιχειρηματίες & Ιούνιο για ιδιώτες.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

 Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ”Elefsis TV” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ !!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ! 

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ !!! 

ΤΕΡΜΑ ΕΠΑΝΩ Η ΟΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ!! 

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ !!! 

Η ΙΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ  ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Ζούμε τις μαύρες ημέρες Σημίτη που ο κόσμος αυτοκτονούσε και τα ΜΜΕ το έκρυβαν

Το κατάντημα του Τόπου με τα «κατορθώματα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, των «θαλαμηπόλων» του και των υποτελών του, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις μαύρες ημέρες του χρηματιστηρίου του Σημίτη, όταν ο κόσμος αυτοκτονούσε αλλά τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ παρουσίαζαν μία διθυραμβική εικόνα. Αποθέωναν κυριολεκτικά τον Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον Θεόδωρο Τσουκάτο και τα άλλα παιδιά. Έχοντας σαφή εντολή να κρύβουν τις δεκάδες αυτοκτονίες ανθρώπων που είχαν χάσει τις περιουσίες τους για να πλουτίσουν οι φίλοι της τότε εξουσίας που έστησαν το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και δυστυχώς έμειναν ατιμώρητοι. Φυσικά και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν με την εντολή της κυβέρνησης Σημίτη να ρίξουν τα αποθεματικά τους στο χρηματιστήριο προκειμένου να θησαυρίσουν ακόμα πιο πολύ οι διεφθαρμένοι που έπειτα έβγαλαν τα κερδισμένα τους μέσω οφσόρ εκτός Ελλάδας, στερώντας από την οικονομία τους πολύτιμους πόρους για ανάπτυξη και προκοπή.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ.