Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΝΑΟΙ - ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ !!!

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ !!! 

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Β ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΟ WEB TV ΔΡΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣΑΜΙΤΑ.

ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ 13

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤA ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Κίνα: Σε θάνατο καταδικάστηκε ο πρώην επικεφαλής του χρηματοπιστωτικού ομίλου China Huarong

Κίνα: Σε θάνατο καταδικάστηκε ο πρώην επικεφαλής του χρηματοπιστωτικού ομίλου China Huarong
Στην εσχάτη των ποινών για «διαφθορά και διγαμία» καταδικάστηκε ο πρώην επικεφαλής του χρηματοπιστωτικού ομίλου China Huarong, Λάι Σιαομίν, αφού κρίθηκε ένοχος για παθητική δωροδοκία ύψους 215 εκατομμυρίων ευρώ και για απόπειρα παθητικής δωροδοκίας ύψους επιπλέον 13 εκατομμυρίων.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΙΔΕΙΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η Γκούμα Αικατερίνη, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ... Ε.ΣΥ.;", με την Ασημίνα Τσιριγώτη.

ΠΑΙΔΕΙΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ Γ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Τ.τ.Ε........

ΤΗΝ 7Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ “ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ Α.Ε”, ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

 ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ  

"ΦΙΛΙΠΠΟΣ"

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

«ΜΕΓΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΒΑΣΗΛΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΠΠΕ ΘΕΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΑΝΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΘΕΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΚΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ»

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΨΗΛΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/webtvargo

ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΨΗΛΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΕΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; 

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Εμβολιασμοί: Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας για το έγγραφο συναίνεσης

Υπέβαλε την παραίτησή του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας για το περίεργο έγγραφο συναίνεσης που φαίνεται πως μοιράστηκε στους υγειονομικούς για τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού.

Νωρίτερα, την παραίτηση του διοικητή ζήτησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/webtvargo.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΘΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΙΜΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΟΝ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

ΤΑ 4 ΕΙΔΗ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ, Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ, Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και γίνεται το ίδιο η ‘αιώνια και μοναδική αλήθεια’, όταν οι σκοταδιστικοί μύθοι και οι εξουσιαστικές ιδεολογίες πλαστογραφούν την ιστορία και εκτοπίζουν τα πραγματικά γεγονότα, τις αυθεντικές εμπειρίες, τη ΛΟΓΙΚΗ και τη ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, όταν η εξουσία στραγγαλίζει την επιστημονικά έγκυρη και κοινωνικά χρήσιμη γνώση και παρουσιάζει την επιστήμη-έρευνα-ανακάλυψη ως θρησκεία-πίστη-αποκάλυψη, όταν η υποκρισία εκτοπίζει την ευγένεια και την ειλικρίνεια και όταν το κάλπικο και το εικονικό εμφανίζονται ως γνήσιο και πραγματικό, τότε το σκοτάδι γίνεται το θαμπό φως της ‘αγίας άγνοιας’, η ‘θεία φώτιση’ που τυφλώνει.