Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: “Μπήκαν” οι λιγνίτες στο σύστημα…; έπεσε αμέσως η τιμή του ρεύματος – αμύθητο κέρδος

Γιώργος Αδαμίδης για λιγνίτες


Ο Γιώργος Αδαμίδης, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται στους λιγνίτες στο σύστημα, ρίχνοντας την τιμή του ρεύματος.

Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: “Τι γίνεται πραγματικά όταν μπαίνουν οι λιγνίτες στο σύστημα…Επειδή υπάρχουν ακόμη δύσπιστοι, καχύποπτοι, αρνητές αλλά και διαστροφείς της πραγματικότητας, γι’ αυτούς όλους η αντικειμενικότητα των στοιχείων παραμένει πάντα απηνής. Σήμερα στις 14:00 μ.μ. η Οριακή Τιμή Συστήματος, δηλαδή η τιμή χονδρικής με την οποία αγοράζουν οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι 99,21 €/MWh. Η τιμή αυτή είναι η μικρότερη που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό γιατί τη συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας οι μονάδες Φυσικού Αερίου έχουν την ελάχιστη παραγωγή ενέργειας ενώ οι λιγνίτες που το προηγούμενο χρονικό διάστημα συμμετείχαν στο ενεργειακό μείγμα με ποσοστά κάτω του 10% τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν ανέβει πάνω από 20% ενώ σήμερα αγγίζουν το 30%”.

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΨΕΥΤΟΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.