Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ (ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ) ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.





ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ (ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ) ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


= = = = = = = =

15 σχόλια:

  1. ΜΑς ΔΟΥΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να πιστεύει αυτές τις μπούρδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηλουν για τριαντα εννεα παιδακια εδω βλεπουμε μονο τρια αποτελεσματα τα αλλα που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΞΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην μπερδεύεστε. Αυτά είναι rapid test δηλαδή του λεπτού με αίμα. Ανιχνεύουν αντισώματα του ιού μετά από τουλάχιστον 14 μέρες που έχεις νοσησει. Έγκυρα αποτελέσματα δίνουν τα μοριακα test με δείγμα από φαρυγγα ή από τους βρόγχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έκαναν τεστ αντισωμάτων που σημαίνει οτι έπρεπε να έχουν κολλήσει, να έχουν γίνει καλά και να έχουν αντισώματα. Δεν δείχνει αν έχουν κολλήσει τώρα. Π@πάpαs είναι που πιστεύει οτι δεν τρέχει τίποτα. Ας πάει σε καμμιά δομή με τον ιό να δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσέξτε τους ψεκασμούς. Αν έκαναν εκεί που είστε γιά τα κουνούπια, μάλλον σας έπιασε. Αν ήταν ανώδυνο, δεν θα έθαβαν ομαδικά στη ΝΥ γιά πρώτη φορά στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΞΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ https://dionnh.blogspot.com/2020/05/3_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή