Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΤΡΕΙΣ 3 ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΡΕΙΣ 3 ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΣΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΗΓΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ COVID  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ





ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ) ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ


Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19  ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

  
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ 40 ΕΤΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΑΒΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΚΟΜΗ 36 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ "ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΟΡΔΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΗΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . 


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Panagiotis Karapialis Αρνητικά αποτελέσματα σε εξέταση κατοίκου Ρομά στον οικισμό Νέα Σμύρνη της Λάρισας η οποία έλαβε μέρος σε ιδιωτικό ιατρείο. Τα ίδια άτομα δειγματοληψίες κρατικών υπηρεσιών τα είχαν βγάλει θετικά στον κορονοϊό. 
Εδώ έβγαζαν τις παπάγιες και τις γίδες θετικές, τους ανθρώπους δε θα βγάζανε; 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Panagiotis Karapialis  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ  

 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ Β3 ΑΤΤΙΚΗΣ


ΤΡΕΙΣ 3 ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ (ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ) ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.





ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ (ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ) ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


= = = = = = = =

Είστε σίγουρα λοιμωξιολόγος κυρία Γιαμαρέλλου;

"Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης, είναι η έννοια του μυστηρίου, η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και επηρεάζει την επιστήμη". Είναι μυστήριο το πώς η κ. Γιαμαρέλλου εξακολουθεί να συνεργάζεται στην κυβέρνηση.


Θεοδωρικάκος: Έρχεται ανεργία, αλλά δεν θα προστατεύσουμε τους εργαζόμενους. Έχουμε καπιταλισμό! [VIDEO]


Θεοδωρικάκος: Έρχεται ανεργία, αλλά δεν θα προστατεύσουμε τους εργαζόμενους. Έχουμε καπιταλισμό! [VIDEO]


Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά μετά την άρση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ο κ. Θεοδωρικάκος προσπάθησε να αποφύγει τις πιεστικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου για το τι θα ισχύσει τελικά την επόμενη μέρα για χιλιάδες εργαζόμενους όσον αφορά την εξασφάλιση της θέσης τους και την ύπαρξη ή όχι μιας ρήτρας, όπως υπήρχε όσο τα καταστήματα ήταν κλειστά σύμφωνα με την οποία για να δικαιούνται οι επιχειρηματίες το επίδομα των 800€ έπρεπε να δεσμευτούν ότι δεν θα προβούν σε απολύσεις υπαλλήλων, με την οποία θα προστατεύονται οι εργαζόμενοι.

Τελικά, ο κ. Θεοδωρικάκος μας έδωσε μια ιδιαίτερα σαφή και κατατοπιστική απάντηση. Θα αυξηθεί η ανεργία, αλλά δεν ξέρει περισσότερα γιατί δεν είναι δική του δουλειά! Αυτό που μπορεί να πει με σιγουριά, και μια εσάνς κυνισμού, είναι ότι έχουμε καπιταλισμό και κάθε επιχειρηματίας μπορεί να κάνει ό, τι θέλει, άρα με λίγα λόγια, η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει τις θέσεις των εργαζομένων και την επιβίωση των επιχειρήσεων! Όπως είπε χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να εγγυηθώ για την δραστηριότητα κανενός ιδιώτη επιχειρηματία. Καπιταλισμό έχουμε στην Ελλάδα και οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες καθορίζουν με ποιο τρόπο θα κινηθούν». Οι υπόλοιπες χώρες στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, που έλαβαν γενναία μέτρα για τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων, απαγορεύοντας μάλιστα τις απολύσεις, δεν έχουν καπιταλισμό κ. Θεοδωρικάκο;

Αυτό που απέφυγε να πει ο κ. Θοεωρικάκος ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκε, είναι ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση για μη απολύσεις την επόμενη μέρα της άρσης του lockdown, όπως μας ενημέρωσε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στο Kontra Channel. Οι μόνες επιχειρήσεις οι οποίες δεσμεύονται να μην κάνουν απολύσεις για 45 μέρες, είναι αυτές που έκλεισαν με δική τους επιλογή και όχι αυτές που έκλεισαν με κρατική εντολή, που είναι και οι περισσότερες, τονίζοντας ότι πάρα πολλοί άνθρωποι οδηγούνται στην ανεργία, ενώ σε αρκετούς μειώνονται δραματικά οι μισθοί.

Μήπως τελικά εκείνες οι άλλες χώρες που στήριξαν τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις τους, έχουν κάτι άλλο που δεν έχει η Ελλάδα; Μήπως εκείνες οι άλλες χώρες έχουν κυβερνήσεις που μερίμνησαν για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των πολιτών τους; Μήπως τελικά, κ. Θεοδωρικάκο, δεν είναι το θέμα ο καπιταλισμός;


.......................................

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΡΓΑΣΙΑ





Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698   www.kosmotheasi.com 
 
  


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ. 

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698  www.kosmotheasi.com



ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698  www.kosmotheasi.com


Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ


ΣΤΙΣ 27 ΜΑΙΟΥ 2017 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 99,5 ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.


Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Τα υπέρογκα δάνεια του ζεύγους Μητσοτάκη και τα «σκοτεινά σημεία» στο πόθεν έσχες


Τα υπέρογκα δάνεια του ζεύγους Μητσοτάκη και τα «σκοτεινά σημεία» στο πόθεν έσχες

Την ώρα που δηλώνουν συνολικό εισόδημα 270.907, (199.057 ευρώ ο πρωθυπουργός και 71.850 η σύζυγός του), το ζεύγος Μητσοτάκη δηλώνει δάνεια συνολικού ύψους 1.362.072 ευρώ. 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις δανειακές υποχρεώσεις τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζει συνολικές δανειακές οφειλές ύψους 449.204 ευρώ. Από αυτές τα 150.000 ευρώ είναι δάνειο από την Αλεξάνδρα Gourdain, το οποίο έλαβε τον Απρίλιο του 2018, ενώ σε άλλα δύο δάνεια είναι συνοφειλέτης. 

Η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έχει συνολικές δανειακές οφειλές 912.868 ευρώ. Από αυτές, το μεγαλύτερο υπόλοιπο οφειλής είναι 853.133 ευρώ, από ένα δάνειο 900.000 ευρώ που είχε λάβει από την Τράπεζα Πειραιώς το 2009. 

Πρόκειται για το ένα τρίτο δανείου που η κ. Γκραμπόφσκι έχει λάβει με άλλους δύο συνοφειλέτες με ημερομηνία λήξης υποχρέωσης το 2039.

Ερωτηματικά από το Πόθεν Έσχες

Την ίδια στιγμή, κάποια ερωτήματα προκύπτουν από το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους. Σύμφωνα με το Documento, από τη δήλωση αυτή απουσιάζει η εταιρεία SCI PERSONAL VENTURES η οποία συστήθηκε το 2006, μερικές μέρες αφότου υπήρξε η κατά δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διάσταση με τη σύζυγό του. Η εταιρεία ανήκε κατά 95% στην ίδια και κατά 5% στον ετεροθαλή αδελφό της.  

Στη δήλωση πόθεν έσχες του 2018 (που αφορά το έτος 2017) ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως η SCI PERSONAL VENTURES μεταβιβάστηκε σε συγγενικό πρόσωπο. Ωστόσο, η εφημέριδα ανέφερε ότι, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές δεν υπήρχε μεταβίβαση της εταιρείας σε άλλο πρόσωπο, δημοσίευμα στο οποίο δεν υπήρξε απάντηση από τον πρωθυπουργό. 

Στη νέα δήλωση πόθεν έσχες του κυρίου Μητσοτάκη , η εταιρεία δεν υπάρχει αλλά και πάλι, όπως αναφέρει το Documento, σύμφωνα με τις Γαλλικές αρχές παραμένει ιδιοκτησίας της κυρίας Μητσοτάκη. Το ίδιο αναφέρεται και στο Εμπορικό Μητρώο της Γαλλίας με την τελευταία επικαιροποίηση των στοιχείων να έχει γίνει πριν από τέσσερις ημέρες, στις 7 Μαΐου. Τα ίδια στοιχεία προκύπτουν και από τον ιστότοπο Societe, ο οποίος είναι ιστότοπος τραπεζικής ενημέρωσης και παρουσιάζει το καταστατικό της εταιρείας και τη σύζυγο του πρωθυπουργού ως ιδιοκτήτη της εταιρείας και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα το παρατηρητήριο Vouli Watch με αναφορά του στον Άρειο Πάγο είχε ζητήσει τη δικαστική έρευνα για προβληματικές δηλώσεις Πόθεν Έσχες, μεταξύ αυτών, και του πρωθυπουργού. 

ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;



ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΤΙΣ 12-5-2020

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!


Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Νετανιάχου: Να εμφυτευτούν τσιπ στα παιδιά για να ελέγχεται η απόσταση

Νετανιάχου: Να εμφυτευτούν τσιπ στα παιδιά για να ελέγχεται η απόσταση



Την οργή της επιστημονικής κοινότητας προκαλεί η πρόταση του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπένζαμιν Νετανιάχου, να εμφυτευτούν μικροτσίπ σε όλα τα παιδιά, τα οποία επιστρέφουν στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, με αφορμή την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post, ο Νετανιάχου, μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξη Τύπου, πρότεινε στο υπουργείο Υγείας να επιστρατεύσει την νέα τεχνολογία στην καθημερινότητα των πολιτών καθώς χαλαρώνουν τα μέτρα που εφαρμόζονται με στόχο να φρενάρουν την εξάπλωση του κορωνοιού.

«Μίλησα με επικεφαλής της τεχνολογίας, προκειμένου να βρούμε μέτρα, στα οποία το Ισραήλ είναι καλό, όπως οι αισθητήρες. Για παράδειγμα, κάθε άτομο, κάθε παιδί -το θέλω πρώτα σε παιδιά- να έχει έναν αισθητήρα που θα χτυπά συναγερμό κάθε φορά που πλησιάζεις πολύ κοντά, όπως αυτοί στα αυτοκίνητα...»

«Θα είναι δύσκολο να το κάνουμε σε πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά που επιστρέφουν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με σκοπό να εξασφαλίσουμε πως ο ένας μαθητής θα κάθεται σε απόσταση ενός μέτρου από τον άλλο. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και επικίνδυνο», προειδοποιεί αναφερόμενος στην πρόταση Νετανιάχου, ο ειδικός Εινάτ Μερόν στην ισραηλινή εφημερίδα Υnet, την οποία επικαλείται η Jerusalem Post.

«Θεωρητικά κατανοώ την ιδέα πίσω από αυτό, αλλά αυτά τα μικροτσίπ που υπάρχουν σε οχήματα, είναι διαφορετικά από αυτά που είναι κατάλληλα για ανθρώπους.

«Η εμφύτευση τσιπ σε παιδιά δεν θα έχει περάσει κανένα τεστ, ούτε σε πρακτικό ούτε σε νομικό επίπεδο», υποστηρίζει ο ειδικός σε θέματα κυβερνοχώρου.

«Την ίδια ώρα, πολλοί πολίτες εκφράζουν φόβους πως το Κράτος θα υποκλέπτει προσωπικές πληροφορίες από τους αισθητήρες», προσθέτει η ισραηλινή εφημερίδα.

«Μάλιστα, αν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο η τοποθεσία του παιδιού, τότε μπορεί κάποιος παιδεραστής, με τις κατάλληλες διαδικτυακές γνώσεις, να εντοπίσει την πληροφορία και να παρακολουθήσει τον στόχο του στο σχολείο του», υπογραμμίζει ο Μερόν.

Ωστόσο, το γραφείο του Νετανιάχου διευκρίνισε ότι η πρόταση του πρωθυπουργού του Ισραήλ είναι «μια ιδέα που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης και δεν θα υπάρξει παραβίαση της ιδιωτικής ζωής».

ΠΗΓΗ

ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ - ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ: ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ - ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ: ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ





Έκθεση της Κομισιόν «προέβλεπε» πανδημία από τον Μάϊο του 2019 και «πρόσφερε» ως μόνη λύση το εμβόλιο & το τσιπ!


Έκθεση της Κομισιόν «προέβλεπε» πανδημία από τον Μάϊο του 2019 και «πρόσφερε» ως μόνη λύση το εμβόλιο & το τσιπ!


Μετά το ίδρυμα Rockefeller που το 2010 συνέταξε μια ακριβή έκθεση όπου περιγράφεται πρακτικά η τρέχουσα μετα-πανδημική αυταρχική κοινωνία και την προσομοίωση που χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates που προέβλεψε την εκδήλωση πανδημίας το 2019 , έρχεται και η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να έχει γνώση εκ των προτέρων για την πανδημία του κορωνοϊού και μάλιστα από τον Μάϊο του 2019!

Προσφέρει μάλιστα ως μόνη λύση τον «καθολικό εμβολιασμό» & το «τσιπ» για τον ψηφιακό έλεγχο.

Προκαλείται το ερώτημα πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες μαζεμένες «συμπτώσεις» που να υποννοούν γνώση μιας επερχόμενης πανδημίας η οποία κόστισε τόσα πολλά στην παγκόσμια οικονομία και στην ελευθερία των κατοίκων των δυτικών κοιωνιών.

Σε επίσημο έγγραφο του Μαΐου του περασμένου έτους, το εκτελεστικό όργανο των Βρυξελλών ετοίμασε ένα σχέδιο δράσης που θα καταλήξει σε μαζικό εμβολιασμό σε ευρωπαϊκή κλίμακα και θα αντιμετώπιζε ένα τέτοιο γεγονός.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι “Οδικός χάρτης για την υλοποίηση δράσεων από την Επιτροπή βάσει της υπηρεσίας επικοινωνιών και των συστάσεων του Συμβουλίου για την ενίσχυση της συνεργασίας κατά των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν από εμβόλια.”

Σύμφωνα με αυτήν θα υπάρξει δράση για την προώθηση δημιουργίας ανοσίας σε κάθε κράτος μέλος της ΕΕ. Από την άποψη αυτή, η Επιτροπή κατάρτισε μια ημερήσια διάταξη που θα εφαρμοστεί για μια πενταετή περίοδο!

Εάν περιηγηθείτε στα έγγραφα, δεν μπορείτε παρά να παρατηρήσετε ότι έχει προβλεφεί κάθε πτυχή ενός τέτοιου ενδεχόμενου.

Όλο αυτό σαφώς να προσχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει κάποια πανδημία έκτακτης ανάγκης που θα μπορούσε να εκδηλωθεί στο εγγύς μέλλον, όπως ακριβώς συνέβη.

Μόνο που παραήταν «εγγύς μέλλον».

Είναι τα λόγια των ίδιων των υπαλλήλων των Βρυξελλών που καθιστούν σαφές ότι αυτή η δυνατότητα είναι αρκετά εφικτή και υπάρχει μόνο μία απάντηση στο πρόβλημα: το εμβόλιο.

Στη σελίδα 9 του εγγράφου αναφέρεται ότι είναι απαραίτητο “να διερευνηθούν οι δυνατότητες μιας ομοιόμορφης παροχής εμβολίων και αντιτοξινών σε περιπτώσεις πανδημιών και απροσδόκητων επιδημιών.”

Στο φύλλο αναφοράς που σχετίζεται με αυτό το μέρος, αναφέρεται ένα πρωτόκολλο προσχώρησης στην ΕΕ που υπογράφηκε το 2019 στο οποίο εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση μιας επικείμενης πανδημίας και ακόμη και η ανάπτυξη ενός εμβολίου ανατίθεται σε μια φαρμακευτική εταιρεία όταν δεν υπήρχε στον ορίζοντα καμία πανδημία.

Η εν λόγω συμφωνία μονογραφήθηκε στις 28 Μαρτίου 2019 και 15 κράτη μέλη της ΕΕ είχαν προσχωρήσει σε αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ισπανίας όπως αναφέρει η «Ελληνική Αφύπνιση».

Η Ιταλία, καθώς και η Ουγγαρία και η Πολωνία αποφάσισαν να μείνουν έξω από την πρωτοβουλία που έλαβαν οι Βρυξέλλες.

Από την έκθεση γίνεται κατανοητό ότι δεν μιλάμε για ανάπτυξη εμβολίου προς αντιμετώπιση της εποχιακής εποχικής γρίπης.

Η πρώτη παράγραφος που εξηγεί τους λόγους αυτής της κοινής πρωτοβουλίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο δείχνει σαφώς ότι αυτή η συμφωνία είναι απαραίτητη για να αποφευχθεί αυτό που συνέβη στην πανδημία του 2009 “που προκάλεσε 18.449 θανάτους”, ένα γεγονός στο οποίο “πολλά κράτη μέλη της ΕΕ έχουν προσπαθήσει να αποκτήσουν επαρκείς ποσότητες εμβολίων όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. “

Σε αυτό το σημείο αναρωτιέται κανείς σκέφτονταν ήδη για επανάληψη αυτού που συνέβη το 2009 με τη γρίπη των χοίρων.

Εάν διαβάσετε το μέρος του εγγράφου που σχετίζεται με τους χρόνους παραγωγής του εμβολίου θα δείτε ότι:

«Για την παραγωγή ενός πανδημικού εμβολίου, οι παραγωγοί εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα του στελέχους του ιού. Το στέλεχος του ιού θα παρέχεται από τον ΠΟΥ και τα εργαστήρια αναφοράς του. Μόλις οι παραγωγοί λάβουν αυτό το υλικό, το στέλεχος του ιού πρέπει να γίνει προσαρμόσιμο για τη διαδικασία παραγωγής.

Αυτή η προσαρμογή μπορεί να διαρκέσει από 4 έως 6 εβδομάδες, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ιού στελέχους. Εάν ο ΠΟΥ δηλώσει πανδημία, μπορεί να υποτεθεί ότι οι παραγωγοί θα έχουν ήδη λάβει το απαραίτητο στέλεχος ιών. Ο χρόνος για την πραγματοποίηση αυτού του πανδημικού εμβολίου θα είναι περίπου 12-14 εβδομάδες. “

Όχι μόνο η ΕΕ εξέταζε μια κατάσταση πανδημίας που πραγματικά θα ξεσπούσε τους επόμενους μήνες, αλλά ήταν ήδη πεπεισμένη ότι το στέλεχος του ιού θα παρέχεται από τον ΠΟΥ. Αλλά πώς ήξεραν ότι ο ΠΟΥ θα το έκανε διαθέσιμο;

Η υπόθεση ότι η ΠΟΥ κήρυξε πανδημία έγινε επίσης πραγματικότητα, όταν η υπηρεσία του ΟΗΕ επισημοποίησε αυτό το γεγονός τον περασμένο Μάρτιο.

Το μνημόνιο ήταν επίσης σωστό στο σημείο ότι οι παραγωγοί θα είχαν ήδη διαθέσιμο το ιικό στέλεχος για να παράγουν ένα εμβόλιο πριν από την επίσημη πανδημία.

Στην πραγματικότητα, οι φαρμακευτικές εταιρείες εργάζονταν ήδη για να αναπτύξουν ένα εμβόλιο τον Ιανουάριο, όταν ανακοινώθηκε στο Νταβός ότι η συμμαχία για τον εμβολιασμό χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον Μπιλ Γκέιτς και το ίδιο θα συντονίζεται από το CEPI.

Στην πραγματικότητα κινήθηκαν ένα χρόνο νωρίτερα για να αναθέσουν την παραγωγή ενός εμβολίου κατά της πανδημίας γρίπης στη φαρμακευτική εταιρεία Seqirus, η οποία επίσης πρόσφατα άνοιξε τη δική της αντιπροσωπεία στην Ιταλία.

Το Seqirus ανήκει με τη σειρά του στα Αυστραλιανά εργαστήρια CSL. Η CSL είχε στο παρελθόν συνεργασίες με τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ουσιαστικά υπάρχει παντού.

Στην πραγματικότητα, ο πατέρας της Microsoft ζήτησε από την πολυεθνική να αναπτύξει μια θεραπεία πλάσματος ενάντια στον Έμπολα ήδη από το 2014 .

Στις Βρυξέλλες έχουν προφανώς μαντικές ιδιότητες, διότι έχουν αναθέσει την παραγωγή ενός εμβολίου σε μια φαρμακευτική εταιρεία που είναι ήδη κοντά στον Μπιλ Γκέιτς για μια πανδημία γρίπης που δεν ήταν ακόμη εκεί.

Μεταξύ των λύσεων που προτείνουν αξιωματούχοι της ΕΕ για την πανδημία, προφανώς δεν υπάρχει μόνο το εμβόλιο.

Στον οδικό χάρτη που αναφέρθηκε παραπάνω, εξετάζεται επίσης ρητά η δυνατότητα δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού συστήματος ανοσοποίησης.

Αυτός ο τύπος σημαίνει τη δημιουργία ενός είδους ψηφιακού αρχείου που μπορούν να συμβουλευτούν σε πραγματικό χρόνο οι αρχές για να ελέγξουν τη διάδοση της ανοσοποίησης.

Με άλλα λόγια, με αυτήν την τεχνολογία μπορείτε να δείτε ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος δεν έχει εμβολιαστεί.

Ένα παρόμοιο έργο αναπτύχθηκε, από τον Bill Gates και την οικογένεια Rockefeller.

Στην πραγματικότητα, οι δύο είναι από τους κύριους χρηματοδότες της πρωτοβουλίας ID2020. Το ID2020, το οποίο έχει ήδη συζητηθεί σε άλλες συνεισφορές , είναι ένα έργο που στοχεύει στη δημιουργία ψηφιακής ταυτότητας.

Με την ψηφιακή ταυτότητα εννοούμε επίσης τη δυνατότητα αναγνώρισης ενός ατόμου εισάγοντας ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα.

Αλλά σε αυτό το μικροτσίπ δεν υπάρχουν μόνο οι πιο προσωπικές πληροφορίες ενός ατόμου. Στην πραγματικότητα, στη συσκευή θα ήταν δυνατό να επαληθευτεί ακόμη και αν το άτομο έλαβε ένα εμβόλιο ή ακόμη και μέσω αυτού που το χορήγησε.

Αυτό συμβαίνει στις ΗΠΑ, στο Τέξας, για παράδειγμα, όπου αρκετοί άστεγοι έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί ως ινδικά χοιρίδια για ψηφιακό εμβολιασμό.

Σε αυτό το σημείο, είναι δύσκολο να μην σημειωθεί ότι τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και οι μεγάλες χρηματοπιστωτικές ομάδες είχαν ήδη σκεφτεί μια πανδημική κρίση για να επανασχεδιάσουν πλήρως την κοινωνία.

Μια κοινωνία στην οποία οι πολίτες εποπτεύονται πλήρως από ένα είδος ψηφιακής ανταλλαγής που ελέγχει ποιος εμβολιάζεται και ποιος δεν είναι.

Αυτές τις μέρες, ένα βίντεο από τον Beppe Grillo κυκλοφόρησε από το Δεκέμβριο του 2019 στο δίκτυο στο οποίο ο ιδρυτής του M5S εμφανίζεται με μάσκα όταν δεν υπήρχε ακόμη κίνδυνος από κοροναϊό.




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΩΣ Η ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΩΣ Η ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ALPHA "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" ΣΤΙΣ 5-5-2020 ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΔΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ.


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΛΩΝΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ TA MME ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΠΔΔ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΦΟΡΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΓΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!



.........................................................


ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝΕ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΊΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΔΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΌΜΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ.


Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 10-05-2020


ΠΗΓΗ

Σαν σήμερα(10/5) με εντολή της φόνισσας του Μπάκιγχαμ, απαγχονίζονται τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο,τα αμούστακα παιδιά της ΕΟΚΑ, Καραολής-Δημητρίου!

Σαν σήμερα(10/5) με εντολή της φόνισσας του Μπάκιγχαμ, απαγχονίζονται τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο,τα αμούστακα παιδιά της ΕΟΚΑ, Καραολής-Δημητρίου!




Όλες οι εκκλήσεις για χάρη, προς την φόνισσα της Αγγλίας, έπεσαν στο κενό. Στυγνή και απάνθρωπη η δυνάστρια του έθνους των Ελλήνων έδωσε την συγκατάθεση της για τον απαγχονισμό των νεαρών παιδιών. Πριν 60+ χρόνια, ξημερώματα 10ης Μαίου του 1956, ακούστηκε από χείλη και καρδιές Ελλήνων, για τελευταία φορά, ο εθνικός μας ύμνος. Αυτός που αν κάποιοι πραγματικά τον ένιωθαν, δεν θα φωτογραφίζονταν δίπλα στην μακελάρισσα του κυπριακού ελληνισμού, ωσάν να μην συνέβη τίποτα..








Οργή στην Αυστραλία: “Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!” – Δέκα συλλήψεις στη Μελβούρνη (VIDEO)

Οργή στην Αυστραλία: “Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!” – Δέκα συλλήψεις στη Μελβούρνη (VIDEO)



Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σήμερα στη διάρκεια διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη κατά των περιορισμών που έχουν υιοθετηθεί με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας covid-19, με κάποιους διαδηλωτές να καταγγέλλουν τη συνωμοσία της κυβέρνησης για να ελέγξει τους πολίτες.

Περίπου 150 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στο κοινοβούλιο της Βικτόρια, μια πολιτεία της Αυστραλίας που καθυστέρησε να άρει τους περιορισμούς εξαιτίας της εμφάνισης νέας εστίας της covid-19 σε ένα σφαγείο της Μελβούρνης.

“Πολεμήστε για τα δικαιώματά σας και τις ελευθερίες σας”, έγραφε ένα πανό, ενώ κάποιοι διαδηλωτές φώναζαν οργισμένα συνθήματα κατά του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς“Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!”.

Ο Φάνος Παναγίδης, 37 ετών, δήλωσε ότι είναι αγανακτισμένος που η κυβέρνηση της Αυστραλίας παρουσιάζει την covid-19 ως πανδημία, καταγγέλλοντας ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να ελέγξει τους πολίτες.

Η Αυστραλία έχει καταγράψει περίπου 7.000 κρούσματα του κορωνοϊού και λιγότερους από 100 θανάτους. Η χώρα δέχεται επαίνους για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που υιοθέτησε με στόχο την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βικτόρια δήλωσε ότι έγιναν 10 συλλήψεις στη διάρκεια της σημερινής διαδήλωσης, κυρίως για παραβίαση των κανόνων κοινωνικής απόστασης και σε κάποιες περιπτώσεις για παραβίαση της καραντίνας.

“Τρεις από τους συλληφθέντες κατηγορούνται επίσης για επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού “, πρόσθεσε η ίδια.

Ο αρμόδιος δημόσιας υγείας της Αυστραλίας Μπράντον Μέρφι επέκρινε “το εύρος της ανόητης παραπληροφόρησης που κυκλοφορεί” και κυρίως τα σχόλια που συνδέουν τον κορωνοϊό με τη τεχνολογία 5G.




Ούτε Χούντα να' χαμε: Αστυνομικοί διώχνουν κοπέλα που κάθεται μόνη της σε παγκάκι γιατί δεν «επιτρέπεται» και την απειλούν με προσαγωγή (video)

Το πρόβλημα της κυβέρνησης και του υπουργείου προστασίας του Πολίτη, δεν είναι οι συναθροίσεις στις πλατείες για την εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά θέλουν τους πολίτες μαντρωμένους στα σπίτια τους υπό τον φόβο μην αντιδράσουν η διαμαρτυρηθούν



Μπορεί μετά τις έντονες αντιδράσεις για την παρουσία των ΜΑΤ στις πλατείες, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης, να έδωσε εντολή σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες οι αστυνομικοί να έχουν  ρόλο «πυροσβεστικό» και όχι κατασταλτικό απέναντι στους νεαρούς και τις υπαίθριες συγκεντρώσεις μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν έγινε κατανοητό. 

Με την προσφιλή κατασταλτική πολιτική της  κυβέρνησης, φαίνεται ότι συμβαδίζουν ορισμένοι αστυνομικοί, καθώς μετά από καταγγελία μίας γυναίκας στην σελίδα “Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη“, στο οποίο εκδιώκεται αναίτια και παράνομα από αστυνομικούς από παγκάκι στο οποίο καθόταν στη Δάφνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία-υπάρχει και σχετικό βίντεο, όταν αρνείται να υπακούσει στις παράλογες και παράνομες εντολές, απειλείται με προσαγωγή.

Αναλυτικά η καταγγελία, οπως δημοσιεύεται στη σελίδα “Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη”

Σήμερα Πέμπτη 7/4, λίγο πριν τις 21.00, στη Δάφνη, αστυνομικοί έφτασαν στο άνοιγμα πίσω από το 8ο δημοτικό και έδιωξαν τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο. Εγώ έφτασα εκείνη τη στιγμή και παρ´όλο που ήμουν μόνη μου, μου είπαν να αποχωρήσω. Όταν αρνήθηκα λέγοντας ότι δεν κάνω κάτι «παράνομο», μου ζήτησαν τη ταυτότητα μου. Θεωρώντας αυτονόητη την παραμονή μου στο χώρο προσπάθησα να τη διεκδικήσω, και τότε ανοίγοντας την πόρτα του περιπολικού, μου είπαν να τους ακολουθήσω στο τμήμα. Μετά από έντονους διαπληκτισμούς με άφησαν τελικά να φύγω από το σημείο. Οι περιπολίες συνεχίστηκαν για πολλή ώρα σε όλη τη γειτονιά διώχνοντας κόσμο και από άλλα σημεία, ρίχνοντας ματιές ακόμα και στις αυλές των σπιτιών.

Οι πλατείες και τα πάρκα είναι ζωτικοί για κάθε γειτονιά και δεν μπορούν να καταπατούνται. Δεν θα ανεχτούμε άλλο τη καταστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας.

Η πρόσβαση στους δημόσιους χώρους είναι ανάγκη και δικαίωμα μας.“

Εμείς, αφού συγχαρούμε την κοπέλα που είπε τα αυτονόητα και διεκδίκησε το δίκιο της μέχρι τέλους, θα θέλαμε με τη σειρά μας να ρωτήσουμε τον πρωθυπουργό της χώρας κύριο Μητσοτάκη και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας κύριο Χαρδαλιά τα εξής:

Έχει απαγορευτεί εξ ολοκλήρου η κυκλοφορία μετά τη δύση του ηλίου στη χώρα και δεν το έχουμε καταλάβει;

Επιτρέπεται να κυκλοφορούμε μόνο για να παράγουμε και να καταναλώνουμε;

Μαζέψτε τα όργανά σας που νομίζουν ότι μπορούν να εκκενώνουν δημόσιους χώρους κατά το δοκούν!''


Τελικά, το πρόβλημα της κυβέρνησης και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν είναι οι συναθροίσεις στις πλατείες για την εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά θέλουν τους πολίτες μαντρωμένους στα σπίτια τους υπό τον φόβο μην αντιδράσουν η διαμαρτυρηθούν


........................................

Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΔΑΦΝΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ


ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΔΑΦΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΤΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.


ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Ε.ΣΥ. ΔΑΦΝΗΣ ΑΒΕΡΩΦ 1 ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΤΗΛ 211 4097101

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ