Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 20-11-2020.

ΑΙΜΑ-ΣΤΕΜΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ

ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ,ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΖΑΣ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Τζορτζ Σόρος προς Ουγγαρία και Πολωνία: «Ή θα δεχτείτε τους παράνομους μετανάστες ή δεν παίρνετε φράγκο»

Ο γνωστός κερδοσκόπος και λάτρης της Παγκοσμιοποίησης (η κομψή ονομασία ενός μελλοντικού ολοκληρωτικού παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης) Τζόρτζ Σόρος ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση να….

καταστρατηγήσει τους κανόνες της και να «ταπεινώσει» Ουγγαρία και Πολωνία απειλώντας τες ότι δεν θα ξαναδούν «φράγκο» αν δεν δεχτούν χωρίς αντιρρήσεις εκατομμύρια παράνομων μεταναστών στα εδάφη τους.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-11-2020 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Τηλεκπαίδευση με μπουφάν και κινητό στην αυλή καφενείου σε χωριό της Ηλείας

Στον εξωτερικό χώρο της μοναδικής ψησταριάς – καφενείο, που διαθέτει σύνδεση στο internet στην κοινότητα Πεύκη στην Ηλεία, 17 μαθητές τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου με μοναδικά μέσα ένα παλιό laptop και ένα κινητό, εκπέμπουν σήμα SOS προς την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

The Magnificence of our Ellanios Cosmos 600, written by Artemis Sorras

This Sacred Ellanio Text, written by Artemis Sorras during his imprisonment in Korydallos prison, is a Text of sacred knowledge containing all the information about our Cosmos whose cosmic code is the number 600 “Six Hundred”. 

What is our Cosmos 600? It is the Wholeness that contains “infinite of Infinity” universes, galaxies, solar systems, planets as well as the entire creative environment and nature where the humans will create with their 12 Values: Logic, Freedom, Virtue, Justice, Equality, Abundance, Truth, Harmony, Aesthetics, Valour, Eudaimonia and Know Thyself.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

«Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΙΩΤΑ, ΕΙΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟ ΙΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ»

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ & ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΑΝ

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ-ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Απόφαση Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας για τις συγκεντρώσεις της 17ης Νοεμβρίου και την πορεία του Πολυτεχνείου (ΦΕΚ)

Απαγορεύονται όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στο σύνολο της Επικράτειας στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα (4) ή περισσότερα άτομα. Διοικητικό Πρόστιμο για τους παραβάτες.

Με την Απόφαση αριθ.1029/8/18 του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 5046/Β/14-11-2020, απαγορεύονται όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στο σύνολο της Επικράτειας (άρθρο 11 του Συντάγματος και ν. 4703/2020, Α'131) στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα (4) ή περισσότερα άτομα. Ολόκληρη η Απόφαση στη συνέχεια.

"Δεν θα γίνουμε εμείς οι δήμιοι του λαού μας" Πρωτοβουλία αστυνομικών

Πρωτοβουλία αστυνομικών: Δεν θα γίνουμε εμείς οι δήμιοι του λαού μας

Ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα που εφαρμόζονται με όχημα την καταστολή από πλευράς της αστυνομίας, τάσσεται η «Πρωτοβουλία Αστυνομικών». Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν πως «ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει το λαό, όχι να τον πολιορκεί», επομένως ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να μετατραπούν σε «δήμιοι» του λαού προκειμένου να εφαρμοστούν οι «απαράδεκτες πολιτικές» της κυβέρνησης.