Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ (ΝΑΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΝΘΥΜΗΣΗ-ΘΩΡΑΚΙΣΗ-ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ) - ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ-ΑΦΥΠΝΙΣΗ-

ΝΑΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΝΘΥΜΗΣΗ-ΘΩΡΑΚΙΣΗ-ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ

Ο ΝΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 6/11/2015

ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Τα Ελληνικά επίσημη ξένη γλώσσα στα Λύκεια του Βελγίο

Ελληνική Γλώσσα: Επίσημα στα σχολεία του Βελγίου

Ελληνική Γλώσσα: Η Χάρτα Συνεργασίας «Εισαγωγή σε Γλώσσα και Πολιτισμό»  υπογράφηκε πριν μερικές μέρες. Από τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα  Ζουράρι και την υπουργό Παιδείας της Γαλλόφωνης Κοινότητας κα Marie – Martine Schyns. Η συγκεκριμένη συμφωνία προβλέπει την εισαγωγή μαθημάτων ελληνικής γλώσσας. Ιστορίας και λογοτεχνίας στις βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βελγίου.

Με τα μαθήματα να πραγματοποιούνται από έλληνες εκπαιδευτικούς του Συντονιστικού Γραφείου Βρυξελλών.

Στη ίδια συνάντηση προτάθηκε από την Συντονίστρια Βρυξελλών  Μυρσίνη Ρουμελιώτου και έγινε δεκτή από την υπουργό  Marie – Martine Schyns, η εισαγωγή της ελληνικής γλώσσας ως τρίτης γλώσσας επιλογής στις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου.

Οι μαθητές του βελγικού Λυκείου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέγουν τα νέα ελληνικά ως επίσημα διδασκόμενη γλώσσα στο πρόγραμμα σπουδών τους.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
 
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ.

ΑΡΧΑΙΑ «ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ»: ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… (video)

 


Το μαγευτικό βίντεο του χρήστη haanity μάς ταξιδεύει στον 5ο αιώνα π.Χ. και στη βυθισμένη αρχαία πόλη των Αλιέων, την «Πόλη της Πορφύρας».

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΕΣ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.." (ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΠΑΣ-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΑΙΜΩΝ-)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΕΣ.
 
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
 
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.