Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ!


ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΕΑΝ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ. ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ. ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΕ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΞΩ, ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ, ΜΕ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

ΑΝ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ 50 - 60 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ Ή ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΟΥΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ 60 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕΙΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ 20, ΜΕ 18, ΜΕ 22 ΚΑΙ ΜΕ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ! ΝΟΣΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΙΩΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Ποιός Κοπέρνικος;… Ο Αρίσταρχος ο Σάμιος είπε ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο

 




Ποιός Κοπέρνικος;… Ο Αρίσταρχος ο Σάμιος είπε ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο

των Τζον Λόϋντ & Τζον Μιτσινσον

Ο πρώτος που ισχυρίστηκε ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο ήταν ο Αρίσταρχος ο Σάμιος, ο οποίος γεννήθηκε το 310 π.Χ., περίπου 1.200 χρόνια πριν από τον Κοπέρνικο.

Ο Αρίσταρχος δεν υποστήριξε μόνο οτι η Γη και οι πλανήτες κινούνται γύρω από τον Ήλιο.

Υπολόγισε τα σχετικά μεγέθη και τις σχετικές αποστάσεις της Γης, της Σελήνης και του ‘Ηλιου κι έκανε τη διαπίστωση ότι δεν υπάρχει ουράνια σφαίρα, αλλά ένα σύμπαν που είναι σχεδόν άπειρο.

Κανείς ωστόσο δεν του έδωσε μεγάλη σημασία. Όσο ζούσε, ο Αρίσταρχος ήταν πιο γνωστός ως μαθηματικός παρά ως αστρονόμος. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τη ζωή του εκτός του ότι σπούδασε στο Λύκειο της Αλεξάνδρειας.

Ο Ρωμαίος αρχιτέκτονας Βιτρούβιος αναφέρθηκε κάποτε στον Αρίσταρχο χαρακτηρίζοντάς τον άνθρωπο που είχε «βαθιά γνώση όλων των κλάδων της επιστήμης».

Ο Αρίσταρχος εφηύρε επίσης ένα ημισφαιρικό ηλιακό ρολόι.

Το έργο του «Περί των μεγεθών και των αποστημάτων ηλίου και σελήνης», είναι το μοναδικό που έχει διασωθεί. Δυστυχώς σε αυτό δεν περιλαμβάνεται η ηλιοκεντρική του θεωρία. Σε εμάς έγινε γνωστή μέσω του Αρχιμήδη, ο οποίος σε ένα κείμενό του αναφέρεται στις θεωρίες του Αρίσταρχου, εκφράζοντας της διαφωνία του με αυτές

Ο Κοπέρνικος γνώριζε τις θεωρίες του Αρίσταρχου όπως αποδεικνύεται από το χειρόγραφο του μνημειώδους βιβλίου του, «Σχετικά με τις περιστροφικές κινήσεις των ουράνιων σωμάτων», στο οποίο ο Κοπέρνικος μνημόνευε τον διορατικό Έλληνα επιστήμονα.

Ωστόσο, όταν το βιβλίο εκδόθηκε το 1514, δεν περιείχε καμία αναφορά στον Αρίσταρχο. Κατά πάσα πιθανότητα ο εκδότης φοβήθηκε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να υπονόμευε το κύρος του βιβλίου ως πρωτότυπου έργου.

Πηγές: Το βιβλίο της ολικής άγνοιας , Τζον Λόϋντ & Τζον Μιτσινσον, εκδόσεις Πατάκη μέσω mixanitouxronou.gr

www.diadrastika.com


Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. 
Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΝΉΓΓΕΙΛΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΈΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΡΣΗ. 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΆΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΤΟ "ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΗΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ.
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝ ΕΤΗ 2022 ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ. 

ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΡΑΞΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. 


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΎΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΡΌΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΌΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΏΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ. ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΟΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;; ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ.. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;; 

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 

ΑΡΘΡΟ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24-01-2022

«ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ» γιατρούς που κάνουν κριτική; ΥΠΟΠΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ερευνητή που θα έκανε αποκαλύψεις σε όλη την Ευρώπη...


Χαμός με αφορμή ξαφνικό θάνατο επιστήμονα! Ετοιμαζόταν να κάνει αποκαλύψεις σε όλη την Ευρώπη...

Ο Ιταλός ερευνητής Domenico Biscardi, γνωστός για την κριτική του στις πολιτικές της επίσημης κυβέρνησης για τον Covid και την έρευνά του για το περιεχόμενο των «εμβόλια», πέθανε ξαφνικά και, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ύποπτα.

Ο 53χρονος πιστεύεται ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2022. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός Ιταλού γερουσιαστή, πιστεύουν ότι είναι απλώς ο τελευταίος από μια αυξανόμενη λίστα ιατρικών καταγγελιών πως επαγγελματίες και ερευνητές «ξυπνούν νεκροί», σε ψυχιατρείο ή έχουν καταστραφεί με άλλο τρόπο.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτου του Biscardi, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, τον επισκέφθηκε η Ιταλική Διοίκηση Καραμπινιέρων για την Προστασία της Υγείας (NAS). Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale d’Italia αναφέρει ότι η αστυνομία ερευνούσε τον Μπισκάρντι λόγω της έρευνας που διεξήγαγε για την αποτελεσματικότητα των «εμβολίων».

Ο ερευνητής ήταν πολύ επικριτικός για τις λήψεις με mRNA.
«Είμαι σοκαρισμένη που έμαθα τον θάνατο του γιατρού Μπισκάρντι. Είχε μιλήσει δημόσια ότι είχε βρει στοιχεία και ήταν έτοιμος να κάνει καταγγελία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Και ξαφνικά τον βρίσκουν νεκρό στο σπίτι. Πιστεύει κανείς ακόμα αυτές τις συμπτώσεις; Οχι εγώ», δήλωσε η Laura Granato, Μέλος της Γερουσίας της Ιταλίας.

Λίγο πριν από τον θάνατό του ο Biscardi, είχε ανακοινώσει ότι θα πήγαινε στο ανώτατο δικαστήριο της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για να προστατεύσει τα δικαιώματα του πληθυσμού. Φέρεται να είχε δηλώσει «Θα είναι μια νέα Νυρεμβέργη. Θα γίνει πόλεμος. Ξεσπά πόλεμος, οι φαρμακευτικές εταιρείες θα πρέπει να πληρώσουν δισεκατομμύρια ευρώ».

Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τα συστημικά μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας. Ωστόσο, επικριτές των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η διαβολική σύμπτωση είναι πως ήταν στενός συνεργάτης ενός άλλου Ιταλού γιατρού, ονόματι De Donno, ο οποίος και αυτός πέθανε πέρυσι από καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό πολλοί γιατροί στην Ιταλία γράφουν στο facebook ότι «εάν με βρείτε νεκρό, δεν αυτοκτόνησα».

Δείτε το παρακάτω ρεπορτάζ σχετικά με τον ύποπτο θάνατο του Domenico Biscardi! Τι ισχύει τελικά;;; Καθαρίζουν» γιατρούς που φέρονται να έχουν έτοιμες αποκαλύψεις ή όλα αυτά είναι απλά μια θεωρία συνωμοσίας, προκειμένου να πληγεί η ποιότητα των, σύμφωνα με τηλέ-ειδικούς και κυβερνήσεις κρατών, αποτελεσματικών εμβολίων για τον COVID19;;;



Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο Dr Zelenko, Ουκρανοαμερικανός οικογενειακός γιατρός και συγγραφέας γνωστός για την προώθηση ενός συνδυασμού τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, θειικού ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης ως μέρος μιας εναλλακτικής εξωτερικής θεραπείας για τον COVID-19 που έχει προωθήσει ως Πρωτόκολλο Zelenko, για απειλές κατά της ζωής του:


ΠΗΓΗ: www.press-gr.com/