Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ντροπή : Μοίρασαν ληγμένα τρόφιμα στη Σχολή της ΕΛΑΣ.


Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι δυστυχώς αληθινό, σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ μοιράστηκαν ληγμένα τρόφιμα, στα οποία μάλιστα κάποιοι κόλλησαν ετικέτα με νέα ημερομηνία.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο βιωματικής ανάλυσης που έχει γραφτεί για την ανθρωπότητα για να καλύψει και να απαντήσει όλα τα κενά και τα ερωτήματα για την δημιουργία του κόσμου όπου βιώσαν οι προγόνοι μας, βιώνουμε εμείς, θα βιώσουν οι απογόνοι μας, αλλά και κάθε υλικό ή άυλο, ορατό ή αόρατο δημιούργημα μας.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΛΗΘΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ «ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ» ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

 

"ΙΤΑΛΟΣ" : ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΙΩΘΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!

ΤΟΤΕ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΤ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Απαγόρευσαν τις παρελάσεις για την επέτειο του Όχι επί ποινή φυλάκισης! Τα ίδια έκαναν και Γερμανοί στην κατοχή.

Δύο χρόνια φυλάκιση έως δέκα χρόνια κάθειρξη σε όποιον Έλληνα θελήσει να παρελάσει για να τιμήσει την 28η Οκτωβρίου!

80 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!! ΤΗΝ ΛΗΞΗ;;; ΠΌΤΕ;;;;;;


Αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη με τους «μετανάστες» – Την «πάπια» ο Ο.Η.Ε

Εκατοντάδες ΜΚΟ είναι αγνώστου ταυτότητας και δρουν σαν «φαντάσματα»!
Αυτό αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, για τις εν λόγω οργανώσεις, πολλές από τις οποίες κατηγορούνται πως συντηρούν το πρόβλημα του μεταναστευτικού, αντί να το λύνουν, κερδίζοντας πακτωλό χρημάτων από όλο αυτό.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΤΟ 75% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ. 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. 

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020