Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

 

ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ

 

Η πυραμίδα που βρίσκεται στο Ελληνικό Αργολίδας ίσως αποτελεί όχι μόνο ένα από τα αρχαιότερα κτίσματα στην Ελλάδα, άλλα και παγκοσμίως. Την πυραμίδα αναφέρει και ο Παυσανίας.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΒΟ: Ξεπουλιέται 3εκατ. στο Ισραήλ, ενώ έχει προίκα έργων 4,5δισ!


Την ίδια ώρα το Ισραήλ «αρπάζει» και το κέντρο εκπαίδευσης αεροπόρων στην Καλαμάτα έναντι 1,3 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε οικονομική και στρατιωτική αποικία ξένων κέντρων

Φέρνουν τρομονόμο και για την Τέχνη

Σκοτάδι πάνε να φέρουν και στην τέχνη, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του λεγόμενου τρομονόμου, στοχεύοντας σε οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί «ανατρεπτικό».

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο, απαγορεύεται οποιοδήποτε υλικό που ανεβαίνει στο διαδίκτυο από δημιουργό - καλλιτέχνη ή ακόμα και από οποιοδήποτε χρήστη «να εμπεριέχει υποκίνηση σε βία ή μίσος & δημόσια πρόσκληση σε τρομοκρατικό έγκλημα».

Πως ο Τζων Ροκφέλερ εξαφάνισε τις φυσικές θεραπείες και έστησε την φαρμακευτική κερδοσκοπία

 

Πως ο Τζων Ροκφέλερ εξαφάνισε τις φυσικές θεραπείες και έστησε την φαρμακευτική κερδοσκοπία


ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ KΛΑΣΣΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (συμβατικής ιατρικής) ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ … Πως ο

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

«Κύμα» αποφάσεων στην Ευρώπη για αντισυνταγματικότητα των lockdown: Μετά τη Γερμανία και η Ολλανδία


Μετά τη Γερμανία και η Ολλανδία κρίνει αντισυνταγματικό το lockdown.

Δικαστήριο έδωσε εντολή στην κυβέρνηση της Χάγης να ακυρώσει αμέσως τη νυκτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς κρίνει πως στερείται νομικής βάσης.

Η πρώτη απόφαση για αντισυνταγματικότητα του lockdown ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα από γερμανικό δικαστήριο το οποίο ακύρωνε τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας διότι «δεν έχει τεκμηριωθεί επαρκώς».

Κρήτη: Πέθανε ηλικιωμένος λίγα λεπτά μετά το εμβόλιο, διερευνώνται τα αίτια του θανάτου

 


Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, ένας 85χρονος έχασε τη ζωή του λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό. Ο θάνατος δεν φαίνεται να σχετίζεται με τον εμβολιασμό

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ.

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ Θ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΝΙΚΗ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ;