Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑ

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑ, ωΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Από το φιάσκο του «Περιπάτου» στα πανάκριβα λαμπιόνια

Ο Δήμος Αθηναίων αναθέτει σε ιδιώτες, με κόστος κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, τον στολισμό της πόλης, που... δεν είναι σε θέση να ξέρει αν θα γιορτάσει Χριστούγεννα σε καραντίνα.

Το… πνεύμα της ιδιωτικής αγοράς θα λάμψει και τα φετινά Χριστούγεννα στην Αθήνα. Αν και πέρυσι οι ιδιώτες εμφανίστηκαν στον ρόλο του δωρητή, προσφέροντας με δικά τους έξοδα στον Δήμο Αθηναίων τον -αμφιλεγόμενο από αισθητικής άποψης- στολισμό που φωταγώγησε τις γειτονιές του ενδιαφέροντός τους, φέτος οι ιδιώτες επιστρέφουν στον ρόλο του εργολήπτη, με τη δημοτική αρχή να ετοιμάζεται να δαπανήσει 971.100 ευρώ για τον εορταστικό στολισμό της πρωτεύουσας και να δέχεται κριτική για αλόγιστη σπατάλη. «Ο Δήμος θα μπορούσε να στολίσει αξιοπρεπώς την πόλη με τους πόρους που ήδη διαθέτει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Ανοιχτή Πόλη».

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ. 

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ 5ο EU ARAB WORLD SUMMIT ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΡΙ ΝΟΘΕΙΑΣ... ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΠΕΡΙ ΝΟΘΕΙΑΣ... ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗ ΕΥΡΑΙΜΙΔΟΥ

ΠΕΡΙ ΝΟΘΕΙΑΣ... ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ...

 
 
 
ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ...

ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΝΟΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ;;;

Κλείνει 41 καταστήματα η Εθνική

 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ 800 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Κλείνει 41 καταστήματα η Εθνική

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ 12 ΟΡΚΟΙ - ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑ ΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΜΕΣΩΣ!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/pg/webtvargo

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ (ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ)

ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ (ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Κορονοϊός και Lockdown: Πετρετζίκης κατά Γεωργιάδη για τα προβλήματα στον κλάδο της εστίασης.

Ο γνωστός σεφ έθιξε θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της εστίασης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, λόγω του εγκλεισμού (lockdown) που επιβλήθηκε, εξαιτίας του κορωνοϊού.

ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ

Πολλοι Ανθρωποι Εχουν την εντυπωση ότι αν δολοφονησουν τον αρτεμη σωρρα σαρκικα ότι τον νικησαν κιολας αυτό δεν μπορει να συμβει ποτε για την υπαρξη του ως οντοτητα που είναι

 

οι αποστατες  δηλαδη αυτοι Που ως υλικοι Μηχανισμοι στις κυβερνησεις των χωρων για την σκλαβωση των ανθρωπων ΣΚεΦΤΟΝΤΑΙ μονο το υλικο-σαρκιο-τμημα του ανθρωπου