Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Αυτοκινητόδρομοι: Αποζημίωση 40 Εκατ. Ευρώ Λόγω Του Lockdown Της Άνοιξης

Τα 40 εκατ. ευρώ άγγιξε η αποζημίωση των 5 μεγάλων αυτοκινητόδρομων της χώρας για την περίοδο του πρώτου lockdown της χώρας. Σύμφωνα με αποφάσεις του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών δεσμεύτηκαν ανά αυτοκινητόδρομο για την περιοδο από 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 30η Ιουνίου για “γεγονότα ευθύνης δημοσίου” τα παρακάτω ποσά:

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ???


ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΡΩΣ ΠΙΝΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Η ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΡΑΞΙΑ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΠΡΟΣ 22Α ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΕΙΣ ΝΥΚΤΕΣ. 

ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ «ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ «ΣΤΑΣΙΜΟ» ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/webtvargo

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. 

ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΑΣ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΗΦΑΙΣΤΟ ΜΕ ΕΨΗΛΛΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!

ΚΟΙΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ!! ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ αλφα ΚΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΕΨΗΛΛΟΝ?? ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟ!! ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!


Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Παραίτηση Κατζουράκη από το ΔΣ του Μουσείου Ακρόπολης- Για τα έργα στον Ιερό Βράχο

«Η ανάπτυξη/εξέλιξη όπως εφαρμόζεται στο κορμάκι της Ακρόπολης είναι με μία λέξη επιπόλαια και μπορεί να εξελιχθεί σε εγκληματική. Και γίνεται μόνον για επίδειξη και για αύξηση επισκεπτών, δηλαδή εσόδων. Τα ΑΜΕΑ – το λένε και οι ίδιοι – κάλλιστα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν με απλά μέσα, κατάλληλα, ακίνδυνα, αισθητικά ωραιότερα – ακόμα και το αναβατόριο στο τείχος που αναβαθμίστηκε σε ασανσέρ είναι σαν κακό σπυρί στην πλάτη του τείχους», επισημαίνει στην επιστολή του.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Απόφαση- ντροπή- της Ελλάδας από το Υπουργείο πολιτισμού . Δανείζουν τα αρχαία μας μέχρι να εξοφληθούν τα μνημόνια .

Θύελλα στο εσωτερικό και ειρωνικά σχόλια ακόμα και στον τουρκικό Τύπο, προκαλεί σχέδιο νόμου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την «ίδρυση Οργανισμού Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων» στο οποίο στο επίμαχο άρθρο 59 προβλέπει την ενοικίαση αρχαιοτήτων στο εξωτερικό για 50-100 χρόνια για να εξοικονομηθούν πόροι προς εξόφληση των δανείων των Μνημονίων!