Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Φρένο στο σχέδιο για «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα - Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 2/2/2023.

Φρένο στο σχέδιο για «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα - Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 2/2/2023.

Η εισαγγελέας Φλώρινας κατά της αναγνώρισης του «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα» 

 

Ανακοπή κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Φλώρινας, με την οποία αναγνωρίστηκε το σωματείο με την επωνυμία «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα», άσκησε στις 29/12/2022 η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας. Το Πρωτοδικείο Φλώρινας με απόφαση στις 27/7/2022 είχε εγκρίνει την ίδρυση σωματείου που είχε στόχο τη «διατήρηση και καλλιέργεια της μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα» και την «υποστήριξη της εισαγωγής της μακεδονικής γλώσσας ως προαιρετικού μαθήματος σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια στην Ελλάδα».

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας Αναστασία Καλαϊτζή υποστηρίζει ότι η απόφαση αναγνώρισης του σωματείου παραβιάζει τη διεθνή συμφωνία των Πρεσπών, ενώ κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας μειονότητας.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ο οργανισμός Ε5 είναι στην ουσία ο οίκος του γένους των Έλλην ανθρώπων

 

Σε μια εποχή που τα πάντα έχουν πάρει την κατιούσα πορεία, ιδρύθηκε μετά από πολύ σκέψη ο οργανισμός του οίκου του γένους μας με στόχο και σκοπό να ενώσει όλους τους έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από τα Ελλάνια  αξιακά πρωτόκολλα, τα ιερά ελλάνια κείμενα  και τα  δρώμενα που πηγάζουν από τα βάθη του χρόνου και που θέτουν και στερεώνουν  την βάση του Οίκου του Ελλάνιου γένους των ανθρώπων.

Ο οργανισμός Ε5 ιδρύθηκε ώστε να είναι, και ο θεματοφύλακας όλων αυτών των πρωτοκόλλων αλλά, και αυτός που θα μεταλαμπαδεύσει, όλη αυτήν την κριμένη για χιλιάδες χρόνια αληθινή γνώση, που την στέρησαν τεχνηέντως από τον άνθρωπο.

Ο οργανισμός Ε5 είναι στην ουσία ο οίκος του γένους των Έλλην ανθρώπων που θα εδραιώσει εκ νέου τον τεράστιο πολιτισμό των προγόνων μας και θα επαναφέρει τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη των ανθρώπων ΕΛΛΑΣ.

Δημιουργήθηκε από Έλλην ανθρώπους για όλους τους Έλλην ανθρώπους  του πλανήτη μας.

Όλοι οι άνθρωποι, οι ΕΛΛΗΝ, είναι πρέπον να ενταχθούν στον δικό τους μοναδικό και παγκόσμιο οργανισμό Ε5 και να συμβάλουν με την γνώση τους στην επανένωση της οικογένειας μας.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Π


ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Π ΠΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΥΛΗ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ Ι ΙωΤΑ που τΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ Ι ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΥΛΗ.

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ Π ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛωΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔωΝΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛωΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔωΝΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛωΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΕΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΡΕΕΙ ΜΑ ΔΕΝ ΡΕΕΙ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.