Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Σύψας: «Συμβολική» η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σούπερ μάρκετ

Ευτυχώς που κατά καιρούς τους ξεφεύγουν και τα λένε, γιατί όταν τα λέμε εμείς είναι «θεωρίες συνωμοσίες», αλλά όταν τα λένε οι ίδιοι, είναι καθαρή η συνωμοσία άνευ… «θεωρίας»!

Ο Νίκος Σύψας, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», το είπε όσο πιο κρυστάλλινα καθαρά μπορεί:

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Οι νεοδημοκράτες στον ΣΚΑΪ συνεννοούνται στη νοηματική: Ο Βορίδης κάνει νόημα για… τσιμουδιά! [VIDEO]

Εκεί στο ΣΚΑΙ προφανώς έχουν αναπτύξει μία άλλη σχέση με τα στελέχη, τους βουλευτές και τους υπουργούς της ΝΔ. Πλέον μιλάνε και με νοήματα και ίσως σε λίγο καιρό θα μιλάνε και με τα μάτια ή και τηλεπαθητικά. 


ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑΔΩΝ

ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑΔΩΝ


ΟΙ ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΔΩΝ ΕΝΝΕΑΔΩΝ 9 ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΡΟΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΟΝΕΙΤΑΙ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Φωτιά στο Μάτι: Το ηχητικό ντοκουμέντο της συγκάλυψης

«Θα τα βάλεις με το Δασαρχείο θα σ’ ανοίξει τον κώλο, θα τα βάλεις με τη Δούρου θα σ’ ανοίξει τα καπούλια» – Ακούστε τις συγκλονιστικές «οδηγίες» του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλου στον εμπειρογνώμονα – Άφησαν χωρίς εναέρια μέσα φωτιές σε Μάνη-Κύθηρα για να τιμωρήσουν αξιωματικό




Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΤΟΛΗ Η KΟΣΜΙΚΗ AΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ


ΕΠΙΤΟΛΗ
Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
 

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.