Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘stream αδια’ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΥΒΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.



ΔΙΑ-ΝΟΗΣΟΥ… ΔΙΑ-ΤΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ;

Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,

ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΚΡΙΤΑ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΜΟΜΗΤΡΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ, ΣΕ ΔΟΥΛΟ ΓΟΝΥΠΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΡΙΞΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ 80% ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ UNESCO


Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ



Να πιστέψουμε το αφήγημα της Κυβέρνησης, ή την αδερφή του Πρωθυπουργού για το τι έγινε στο Βερολίνο;


Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για «υπογραφές» που έπεσαν στο Βερολίνο, ενώ η Κυβέρνηση Μητσοτάκη το αρνείται κατηγορηματικά.

Στα όρια του θεάτρου του παραλόγου κινείται η στάση της κυβέρνησης στις τουρκικές ύβρεις. Εάν η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο δεν ήταν τόσο κρίσιμη και επικίνδυνη, οι συνεχείς παλινωδίες και τα αδιάκοπα μπρος πίσω του Μαξίμου στην ελληνοτουρκική κρίση θα μπορούσαν να προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Βωμός 2.000 ετών με ελληνική γραφή βρέθηκε στα αρχαία Πάταρα, κοντά στην Αττάλεια


Οι αρχαιολόγοι είναι ενθουσιασμένοι από την ανακάλυψη ενός μαρμάρινου βωμού με σκαλιστή μορφή που απεικονίζει ένα κουλουριασμένο φίδι στα αρχαία Πάταρα της Λυκίας, κοντά στην Αττάλεια, το οποίο όπως φαίνεται φέρει αρχαιοελληνική γραφή.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Κοράνι οι 150 (πιο) θανάσιμες σελίδες! Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει! (Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες...)

του Γιώργου Ανεστόπουλου 

Οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να συμβάλλουν...

με κάθε μέσο - «ακόμη και χύνοντας το αίμα των Απίστων» - στην Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του Ισλαμ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ

ΚΑΘΕ ΕΚΛΕΚΤΟΣ, «γΕνναιοΣ», ΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ... 

«ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ». 

… ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ.