Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Συναγερμός στα Διαβατά – 62 θετικά κρούσματα κορονοϊού στις φυλακές

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, καθώς επιβεβαιώθηκαν 62 θετικά κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, έπειτα από 150 ελέγχους του ΕΟΔΥ στα Διαβατά, 62 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον ιό στις φυλακές.

Lockdown: Πώς θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια 7 - 31 Νοεμβρίου

Με κοινή υπουργική απόφαση καθορίστηκαν οι όροι λειτουργίας των δικαστηρίων και των εισαγγελιών της χώρας για το διάστημα από 7.11.2020 ως και 30.11.2020

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Ο ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ, ΒΩΞΙΤΗ ΚΛΠ. ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΟΒΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.


Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ

Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΥΛΙΚΩΝ, ΣΤΕΡΕΩΝ, ΥΓΡΩΝ, ΑΕΡΙΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΣΤΟ ΦΕΚ 4754/Β/27-10-2020 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΥΨΟΥΣ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΗΡΙΔΑΝΟΣ

Ο ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΤΟΝ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, (ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΨΑΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ.Α.) ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ