Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΝΔΡΕΙΑ)- Ο Δημήτριος Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ... Ε.ΣΥ.;», με τον Θοδωρή Λαφαζανίδ

ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΝΔΡΕΙΑ)

Ο Δημήτριος Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ... Ε.ΣΥ.;», με τον Θοδωρή Λαφαζανίδη.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ OI ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Οι δικαστές ζητούν εφαρμογή απόφασης -"βόμβα" του Μισθοδικείου για αύξηση των συντάξεων και αναδρομικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Οι δικαστές ζητούν εφαρμογή απόφασης -"βόμβα" του Μισθοδικείου για αύξηση των συντάξεων και αναδρομικά 


του Παναγιώτη Στάθη

Σε πλήρη σεβασμό και εφαρμογή της αμετάκλητης απόφασης του Μισθοδικείου που οδηγεί σε αύξηση των συντάξιμων αποδοχών των δικαστών και καταβολή αναδρομικών, καλούν την κυβέρνηση οι δικαστές.
 
 
Το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων στις 20 Νοεμβρίου ανέθεσε σε νομικούς συμβούλους "την παρακολούθηση του συνταξιοδοτικού με πλήρη σεβασμό στην υπ’ αριθμό 255/2021 απόφαση του Μισθοδικείου”. Τι λέει αυτή η απόφαση;

Πλαφόν

Στις 5 Οκτωβρίου το Μισθοδικείο δικαίωσε αμετάκλητα συνταξιούχο δικαστή κρίνοντας πως είναι αντισυνταγματικό το πλαφόν των 4.608,00 € που επέβαλλε το άρθρο 120 του ν. 4623/2019, ως ενιαίο ανώτατο όριο όλων των συντάξεων που καταβάλλονται από τον ΕΦΚΑ.