Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΥΛΗ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΟΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ

ΟΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΜΟΥ ΚΟΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ

ΟΛΟΣ Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΥΛΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ: «ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ» - ΕΜΑΚ: «ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ»



Ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Έντονες αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η εντολή του του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Δ. Κολoκούρη, μέσα από την οποία οι υπάλληλοι της ΕΜΑΚ πρέπει να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού μέχρι τις 11 Ιουνίου, αλλιώς θα μετατεθούν σε άλλη υπηρεσία.

Η εντολή αυτή ουσιαστικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και σε άλλα Σώματα Ασφαλείας (ενώ αναμένεται να γίνουν υποχρεωτικοί και για τους υγειονομικούς).
Έτσι από το πρωί έχει ξεκινήσει η «σφυγμομέτρηση» από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου στους υποχρεωτικούς εμβολιασμού.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ

 

(…ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΣΕΣ. 

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

«ΓΝΩΣΗ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΤΙΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ (ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ) 16/10/2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΤΙΠΑΤΡΟΣ 
ΚΑΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.