Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Σάλος στα social media για την μήνυση σούπερ μάρκετ σε 70χρονη που έκλεψε προϊόντα



«Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός» τόνισε γειτόνισσα της ηλικιωμένης γυναίκας στο OPEN

Αντιδράσεις στα social media έχει ξεσηκώσει η ιστορία ηλικιωμένης, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου πήγε σε κατάστημα της αλυσίδας Lidl στο Ίλιον και έκλεψε προϊόντα αξίας 30-40 ευρώ.


Οι χρήστες σε Facebook και Twitter κριτικάρουν την στάση της εταιρείας να κινήσει νομικές διαδικασίες σε βάρος της γυναίκας, ενώ αυτή την ώρα, το hashtag #cancel_Lidl είναι πρώτο trend στην Ελλάδα.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΒΙΝΤΕΟ-




Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 30, Τ.Κ. 50132, ΚΟΖΑΝΗ, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ: 2461302561, EMAIL: esy.pd.dytikismakedonias@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται σε σκεπτόμενους πολίτες σχετικά με το αν η σχολική εκπαίδευση ετοιμάζει και παραδίδει στην κοινωνία ενεργούς πολίτες, οι οποίοι αποφοιτώντας και από την τελευταία βαθμίδα, να έχουν κατακτήσει την τεράστια αξία του Γνώθι σ εαυτόν ή όπως προσφάτως ακούσαμε από την υφυπουργό Παιδείας, κ. Μακρή, να μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ (ΩΜΕΓΑ)


 

ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ 

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 

ΤΟΝ

 Ω ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ


ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».