Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Καθημερινά γίνεται αντιληπτό από όλους τους πολίτες η τεράστια κατάπτωση της κοινωνίας και η μη ύπαρξη της Πολιτείας.

Όλοι οι πολίτες είδαν αυτές τις ημέρες την πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και του συνολικού περιβάλλοντος που όλοι είμαστε μέρος του.

Μια κατάπτωση που συνεχίζεται καθημερινά και θα συνεχιστεί μέχρι να νοήσουμε όλοι οι άνθρωποι ότι πρέπει να την σταματήσουμε.

Ο μοναδικός τρόπος να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση είναι η συνειδητοποίηση όλων των ανθρώπων και η θέληση τους να να σταματήσουν οτιδήποτε δεν είναι συμβατό με την φυσιολογία τους.

Είναι αναγκαίο όλοι οι άνθρωποι να πάρουμε θέση και να πατάξουμε οτιδήποτε δεν είναι στην ακρίβεια και συμβατό με την φυσιολογία του ανθρώπου.

Όσο οι άνθρωποι είναι απλά παρατηρητές σε ότι συμβαίνει γύρω τους η κατάπτωση τους θα συνεχίζεται διότι μόνο όλοι μαζί ενωμένοι ως ένα σώμα ως μία κοινωνία (που έχει κοινό νου) μπορούμε να μετουσιώσουμε όλα τα άδικα αποτελέσματα που έχουν παραχθεί από την δίκη μας ανέχεια και από την αδράνεια μας.

Όσο δεν το πράττουμε αυτό τα φαινόμενα της ανύπαρκτης κρατικής μηχανής αλλά και η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής θα συμβαίνουν καθημερινά όπως συνέβη πρόσφατα με τον άνθρωπο που πέταξαν στην θάλασσα και πνίγηκε αυτοί που θα έπρεπε να τον υπηρετούν ως πλήρωμα επιβατικού πλοίου.

Οσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να σταματήσουμε όλη αυτήν την αδράνεια του κρατικού μηχανισμού που άφησε να καούν σχεδόν όλα τα δάση της χώρας μας , τότε κυριολεκτικά θα παραλάβουμε καμένη γη και εμείς και οι επόμενες γενιές.

Η αδράνεια μας είναι η αιτία της αδράνειας του κρατικού μηχανισμού  και αυτή η ΑΔΡΑΝΕΙΑ για να αντιστραφεί πρέπει όλοι μαζί να ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσα από την ένωση μας 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δημιουργήθηκε για να ενώσει όλους τους ΈΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ χωρις ΚΌΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ για να συμβεί αυτή η τεράστια μεταρρύθμιση και να επανέλθουν όλα στην όρθη νομοτελειακή τους θέση που είναι στην ουσία η ίδια η φυσιολογία του ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ»

Αυτη η πρόταση τα λέει όλα και πραγματικά είναι πρέπον να το νοήσουν όλοι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη μας.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6-09-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου