Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Ανεύθυνοι διοικούν την ιερή μας χώρα

Ανεύθυνοι  διοικούν την ιερή μας χώρα και αναλαμβάνουν δήθεν την Πολιτική ευθύνη χωρίς καμιά συνέπεια.
Μετά από τόσες αστοχίες, το να αναλαμβάνει κάποιος την πολιτική ευθύνη σημαίνει ότι πρέπει να δικαστεί και να τιμωρηθεί για όλα όσα έπραξε και για όλα όσα δεν έπραξε ενώ είχε την δυνατότητα να πράξει.
Το να αναλάβεις την πολιτική ευθύνη δεν θα φέρει πίσω τους νεκρους στα τέμπη τους καμένους στον έβρο και τους πνιγμένους στην Θεσσαλία στην Μαγνησία στην Καρδίτσα και ολόκληρη την Ελλάδα, ούτε θα αποζημιώσει της κατεστραμένες περιουσίες καλλιέργεις σπίτια ζώα και παραγωγές των συμπολιτών μας.
Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και όλα τα κόμματα της Βουλής είναι υπεύθυνα για όλα αυτά που συνέβησαν και το λιγότερο που μπορούν να πράξουν  είναι να παραιτηθούν από βουλευτές και να μην τους επιτραπεί να μετέχουν ξανά σε εκλογική διαδικασία.
Να τιμωρηθούν όλοι οι ανεύθυνοι που επί τόσα χρόνια δεν έπραξαν τα δέοντα και δεν έλαβαν ορθές και δίκαιες αποφάσεις για τους Πολίτες της Ελλάδας.
Να γίνουν άμεσα εκλογές και να μετέχουν σε αυτές μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ Πολίτες με αποδεδειγμένη Ελληνική καταγωγή.
Μόνο έτσι θα καθαρίσουμε όλη την Σαπίλα που διοίκησε και διοικεί την ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.
Για να συμβεί αυτό είναι αναγκαίο να νοήσουν όλοι οι Έλληνες Πολίτες ότι πρέπει να ενωθούν στον μοναδικό πολιτικό φορέα ποτ ενώνει όλους τους ‘Ελληνες σε ολόκληρο τον Πλανήτη μας.
Ότι συμβαίνει σήμερα συνέβηκε με την δική μας ανέχεια και την δική μας ΑΔΡΑΝΕΙΑ και αν επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό θα είμαστε συνεργοί στην γενοκτονία που συντελείται  με διαφορετικούς τρόπους και τακτικές και με θύματα τους Έλληνες Πολίτες.
Μόνο εμείς οι ΈΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα και να σταματήσει όλη αυτή η εγκληματική αδιαφορία των θεσμών και των διοικούντων που αφανίζουν εμφανέστατα πλέον τους Έλληνες Πολίτες με όσα μέσα διαθέτουν.
Ήρθε η ώρα της ένωσης όλων των Πολιτών στον Μοναδικό Ανθρωποκεντρικό Οργανισμό Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που δημιουργήθηκε για να ενώσει όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ώστε να διοικηθεί η ΕΛΛΑΣ από ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ με ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ και να δημιουργηθεί ξανά στον Πλανήτη μας η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που έχει ως επίκεντρο τον ΆΝΘΡΩΠΟ .
Σήμερα δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ που να υπηρετεί τον ΑΝΘΡΩΠΟ για αυτό συμβαίνουν όλα αυτά στον πλανήτη μας που είναι ο οίκος μας.
Όσο πιο γρήγορα το νοήσουμε τόσο πιο γρήγορα θα ζήσουμε ως ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σε δομημένες ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 08-09-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου