Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ο Κυρίαρχος Λαός πρέπει να δείξει την δύναμη του σ ’αυτές τις εκλογές!!

Ο κυρίαρχος λαός, ζει βεβαίως σε μια κυρίαρχη χώρα. Αυτό είναι αναμφισβήτητο και θέτει επί τάπητος όλα όσα αφορούν και ενδιαφέρουν τους πολίτες.

Τι συμβαίνει όμως όταν αυτή η χώρα δεν είναι κυρίαρχη, αλλά εξαρτώμενη από άλλες ξένες δυνάμεις;;

Τι συμβαίνει όταν οικονομικά κρέμεται από τους διεθνείς παράνομους εκδότες - εκτυπωτές του χρήματος;;

Τι συμβαίνει όταν τα σύνορα είναι διάτρητα και όποιος βούλεται περνά μέσα άνευ συνεπειών και το τραγικότερο , αμείβεται;;

Τι συμβαίνει όταν για να αναπτύξεις τις ένοπλες δυνάμεις, πρέπει να ρωτήσεις και να πάρεις άδεια από διεθνείς οργανισμούς;;

Τέλος, τι συμβαίνει όταν προεκλογικά, οι υποψήφιοι πολιτικοί - κυβερνήτες, απευθύνονται στους ψηφοφόρους με το σλόγκαν αυτό;;

Είναι καιρός πλέον να ασχοληθούμε σοβαρά και υπεύθυνα με τον *κυρίαρχο λαό*. Τεράστια ψευδή που στοχεύουν στην υφαρπαγή της ψήφου. Αυτό το γλυκό σύνθημα απευθύνεται δεκαετίες προς τους πολίτες, διεγείροντας την αίσθηση πως είναι η ρυθμιστική δύναμη του αύριο. Πολιτικό τέχνασμα, ύπουλο, επιδιώκει να αλώσει την νόηση μας, ανεβάζοντας τεχνητά το φρόνημα.

Απευθύνονται στους πολίτες με έντεχνο τρόπο και τους προσφέρουν την αυταρέσκεια του ανώτερου, του δραστικότερου παράγοντα για την σωστή διακυβέρνηση της χώρας. Και ο κυρίαρχος λαός, μπαίνει στο λούκι και έρχεται η ώρα της αποτίμησης.

Δυστυχώς και πάλι έγινε το μοιραίο λάθος και ο κυρίαρχος λαός θα έρθει στην επικαιρότητα μετά από τέσσερα έτη, στην νέα προεκλογική περίοδο.

Η χώρα μας, η ελληνική Δημοκρατία είναι κυρίαρχη;; Μάθετε, λοιπόν, πως είναι Ανώνυμη Εταιρεία με κωδικό 0000931106. Αυτό σημαίνει πως ο κυρίαρχος λαός είναι υπάλληλος μιας εταιρείας, που την διαχείριση κρατούν ξένοι οικονομικοί παράγοντες. Αυτοί αποφασίζουν αν ζήσουμε η αν πεθάνουμε και διοχετεύουν χρήμα κατά το δοκούν και κατά πόσον είμαστε υπάκουοι.

Η ασφάλεια της χώρας εναποτέθηκε στις διαθέσεις του ΝΑΤΟ και η προμήθεια υλικού για τον στρατό μας κρίνεται αναλόγως της προσαρμογής σε εντολές. Διεθνείς πιέσεις και καταστάσεις μας φορτώνουν καθημερινά με *επενδυτές και πρόσφυγες* αλλάζοντας το δημογραφικό της χώρας, δραματικά. Η αυταπάτη στο μεγαλείο της. Αδυνατούμε ακόμη και σήμερα να αντιληφθούμε το έσχατο σκαλί που βρισκόμαστε, αναμένοντας από το δήμιο χάρη.

Η πολιτική αλητεία που μαστίζει την πατρίδα μας, ουδεμίαν απόφαση λαμβάνει για εμάς, διότι ως δουλικά όντα, εκτελεί διαταγές ανωτέρων κύκλων, που έχουν απλώσει το δίκτυο τους σ’ όλον τον πλανήτη. Και πρέπει να εννοήσουμε πως κυριαρχία δεν έχουμε. Είμαστε σκλάβοι, αλλά ως πότε;;

Δεν εξεγείρεσαι Έλληνα πολίτη μ’ όλα αυτά τα αίσχη;; Που είναι η ελληνική ψυχή σου;; Μόνον στις παρελάσεις;;Ο κυρίαρχος λαός ποτέ θα δείξει την δύναμη του και την αποτίναξη του ζυγού;;

Δεν έχει πλέον να χάσει τίποτα άλλο, παρά να κερδίσει την ζωή του, με μια μοναδική, μεγαλειώδη κίνηση. Την ολόψυχη συμμετοχή του στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  Χωρίς κόμμα, δόγμα, χρώμα, δείχνει στον πλανήτη ποιος είναι ο κυρίαρχος που οι σκοτεινοί κύκλοι έφεραν στην λήθη για χιλιετίες.

Η κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, ο κυρίαρχος λαός, παίρνουν σάρκα και οστά, θέτοντας ως στόχο και σκοπό την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας. 


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου