Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

ΗΠΑ: 39χρονη μητέρα πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Moderna


Μια 39χρονη μητέρα από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Moderna, σύμφωνα με Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.


Η Kάσιντι Κέριλ, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, έλαβε το εμβόλιο λόγω της εργασίας της ως νοσηλεύτριας σε χειρουργεία και συγκεκριμένα στον χώρο των πλαστικής αισθητικής.

«Ήθελε να το κάνει και μάλιστα προέτρεπε και όλους στην οικογένεια να το κάνουμε», είπε ο πατέρας της Άλφρεντ Χόουλι, στον τηλεοπτικό σταθμό KUTV.

Με το που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, ένιωσε λίγους πόνους και ένα μούδιασμα στο χέρι της, αλλά δεν είχε άλλες σοβαρές παρενέργειες. Δεν συνέβη όμως το ίδιο μετά και την χορήγηση της δεύτερης δόσης, την 1η Μαρτίου καθώς όπως δήλωσε ο πατέρας της «Με το που γύρισε σπίτι, ένιωθε έντονο πόνο στο στήθος και είχε ταχυπαλμία. Πήγαμε άμεσα στο νοσοκομείο».

Με το που έφτασαν στο νοσοκομείο, η Κέριλ μπήκε αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, της έκαναν εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα έδειξαν πως ήταν πολύ άρρωστη και πως το συκώτι της δεν λειτουργούσε.

Η άτυχη γυναίκα σύντομα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Intermountain πέθανε όμως 30 ώρες μετά την άφιξή της στο Ιατρικό Κέντρο.

Η οικογένεια του Kέριλ ελπίζει να πάρει απαντήσεις, αλλά συνειδητοποιεί ότι μπορεί να μην μάθει ποτέ με βεβαιότητα το τι ήταν αυτό που της στέρησε τόσο νωρίς την ζωή.


Πηγή: www.focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου