Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Τι έγινε στη Θράκη και ποιος ο ρόλος, του πρώην διοικητή της ΕΥΠ;

ΕΥΠ ΡουμάτηςΌπως γράψαμε και χτες, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ρουμπάτη και του ρόλου του σε διάφορες υποθέσεις, αλλά και των άριστων σχέσεων που φέρεται να έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από όταν αυτός βρισκόταν ακόμα στην αντιπολίτευση.




Τι έγινε στη Θράκη και ποιος ο ρόλος, του πρώην διοικητή της ΕΥΠ;
 ΕΥΠ Ρουμάτης

Όπως γράψαμε και χτες, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ρουμπάτη και του ρόλου του σε διάφορες υποθέσεις, αλλά και των άριστων σχέσεων που φέρεται να έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από όταν αυτός βρισκόταν ακόμα στην αντιπολίτευση.

Μάλιστα, μια από τις απορίες ήταν «Δεν είναι οξύμωρο η Υπηρεσία που υπάγεται απευθείας στον Πρωθυπουργό να διοικείται με τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης;»


Φαίνεται όμως, σύμφωνα με το tvxs.gr, ότι η ιστορία έχει πολύ «ζουμί». Και αυτό γιατί κάποιες υποθέσεις έχουν προκαλέσει συζητήσεις, όπως αυτή του «ξηλώματος» της ηγεσίας στη μονάδα της Θράκης το 2018 μετά από έφοδο, που είχε οδηγήσει μάλιστα και στη μαζική παραίτηση όλων των στελεχών της.

Όπως αναφέρει το tvxs.gr, το «ξήλωμα» σχετίζεται με περίεργες επαφές με Γκιουλενιστές που είχαν από την μονάδα της Θράκης, με κυκλώματα Glolden Visa, ή ακόμα και με οικονομικές συναλλαγές παραγόντων με χώρα της Μέσης Ανατολής.

Επίσης, δεν είναι άγνωστη μια υπόθεση μέλους της σημερινής κυβέρνησης, τότε της αντιπολίτευσης, βουλευτή που είχε εμπλακεί σε περίεργη κατάσταση με το Κατάρ, χωρίς να βγει κάτι στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου