Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Διευθυντής των Υπηρεσιών Πληροφοριών: Η Κίνα χρησιμοποιεί «γονιδιακή επεξεργασία» για να ενισχύσει τον στρατό

 


Διευθυντής των Υπηρεσιών Πληροφοριών: Η Κίνα χρησιμοποιεί «γονιδιακή επεξεργασία» για να ενισχύσει τον στρατό


Ο διευθυντής των Υπηρεσιών Πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ δήλωσε την Κυριακή ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) χρησιμοποιεί «γονιδιακή επεξεργασία» για να ενισχύσει τον στρατό του.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021!

ΠΑΛΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! 

Γιώργος Σούρλας: Με δωροδόκησαν με 500 εκ. για να εισαχθούν εμβόλια στην Ελλάδα (doc-vid)

Απόπειρα δωροδοκίας από φαρμακευτική εταιρεία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί ο πρώην υπουργός, Γιώργος Σούρλας, καθώς την περίοδο που ήταν υπ. Υγείας του πρότεινε το ποσό των 500 εκατ. δραχμών ώστε να προχωρήσει την εισαγωγή εμβολίων στην αγορά και μάλιστα, τελευταίας γενιάς.Αναφορικά με το γεγονός, ο πρώην υπουργός δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ ότι αρνήθηκε να το κάνει, θεωρώντας ότι το εμβόλιο αυτό δεν ήταν απαραίτητο: «Έτυχε μια φορά, να μου προτείνουν να εντάξω στο πρόγραμμά μου για ηπατίτιδα Β εμβόλια, προηγμένης γενιάς, με μια έμμεση παρότρυνση να πάρω 500 εκατομμύρια».

Καταβάλλουν επίδομα ενοικίου για 12 μήνες & εφάπαξ ποσό 1490 ευρώ στους αλλοδαπούς

Καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες και έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ προβλέπει το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους παρανόμως εισελθόντες αλλοδαπούς οι οποίοι έτσι θα διευκολυνθούν για να ενταχθούν στην χώρα μας!